Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heel leuk nieuws voor Fred van Leer

Hoe leuk!

Premiere musical The Bodyguard - Blaauwe Loper

Fred van Leer zit niet bepaald stil. De presentator is als host te zien in diverse programma's en mag zichzelf een van de bekendste stylisten van Nederland noemen. Aangezien Fred goed weet waar we blij van worden, lanceerde hij in februari in samenwerking met Steve Madden zijn To Bite For-collectie. Deze collectie viel zo goed in de smaak dat de stylist nu een part 2-collectie lanceert!

To Bite For Part 2

Jawel, Fred brengt opnieuw een schoenencollectie uit met Steve Madden. De eerste To Bite For-collectie was te omschrijven als uitgesproken en kleurrijk. Zo waren de hakken onder meer verkrijgbaar in zuurstokroze, waardoor deze items net kleurrijke snoepjes waren die rechtstreeks uit de snoepwinkel kwamen. Enne, voor de To Bite For Part 2-collectie doet Fred het nog eens dunnetjes over. Zo zijn de items wederom weer prachtig kleurrijk:

Fred van Leer Fred van Leer Steve Madden

Sneakers

Uiteraard zijn er weer veel mooie hakken te vinden in de nieuwe collectie, maar is er ook wat nieuws. Zo kun je in de Part 2-collectie ook leuke sneakers vinden! "Lieve mensen, wat was mijn eerste hakkenlijn een succes. Zoveel positieve reacties gehad. Met trots presenteer ik mijn winterlijn. Ik heb uiteraard naar jullie geluisterd. We hebben daarom deze keer wat lagere hakken. En als je er echt niet op kan lopen, hebben we een te gekke gymp met een hak erop. Ja, je leest het goed een sneaker met een hak erop. Die vind je nergens. Dus vriendin, je kunt niet meer bij mij aankomen dat het voor jou te hoog is."

De To Bite For Collectie Part 2 is vanaf nu verkrijgbaar in de maten 36 t/m 45 met een verkoopprijs vanaf €109,99.

Bron: Steve Madden | Beeld: NL Beeld / Patrick van Emst, Steve Madden