Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh my! Love Island UK kondigt All Stars-seizoen aan

Ex on the Beach, move over!

We kunnen geen genoeg krijgen van Love Island en op dit moment zitten we natuurlijk middenin het Vlaams-Nederlandse seizoen. Wanneer deze ten einde loopt kunnen we ons echter gaan opmaken voor een parel van een nieuwe editie, want Love Island UK kondigt een All Stars-seizoen aan. Wait, what?!

All Stars-editie

Love Island is niet alleen in Nederland populair. Nee, ook het Verenigd Koninkrijk en Amerika hebben een eigen versie. Vooral in het Verenigd Koninkrijk wordt de show enorm goed bekeken en zijn de deelnemers mega populair. Al enige tijd werd er daarom gespeculeerd dat er in de UK een All Stars-editie zou komen. Eerder deze week heeft Love Island die geruchten eindelijk zelf bevestigd!

"The rumours are true! 💛 #LoveIsland: All Stars is coming soon...", schrijft het programma op Instagram.

Oud-deelnemers

Welke oud-Islanders we allemaal gaan terugzien in deze editie is nog niet bekend. Populaire oud-deelnemers zijn bijvoorbeeld: Ovie, Anna, Danica, Adam, Chloë, Jessica, Teddy, Faye, Lucie en Maura.

In de reacties wordt er al volop gespeculeerd over de kandidaten en eisen fans dat ze een paar namen sowieso willen zien. "If i don’t see Maura, Ovie or Anna I won’t be watching", reageert iemand. Een ander hoopt juist een van de Islanders niet weer te gaan zien: "Don’t bring Scott back sorry💀" Hmm... Wij zijn in ieder geval mega benieuwd!

Bron: Love&Reality | Beeld: Love Island UK