Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha! Deze Love Island UK-deelnemer is half Nederlands

Deze bombshell heeft een Nederlandse achtergrond.

We moeten helaas nog even wachten op het Nederlandse seizoen van Love Island, maar gelukkig kunnen we ons ondertussen prima vermaken met de UK-versie. Daarin is onder andere bombshell Scott van der Sluis te zien, die blijkbaar een Nederlandse achtergrond heeft.

Deelnemers

Het tiende seizoen van de Britste versie van Love Island is in volle gang en we hebben al heel wat drama, liefde en knappe bombshells voorbij zien komen. Het seizoen begon met de kandidaten: Ruchee GurungTyrique HydeMolly MarshGeorge FensomCatherine AgbajeMehdi EdnoElla ThomasMitchel TaylorJess Harding en André Furtado, maar zoals je van Love Island gewend bent komen er regelmatig nieuwe deelnemers bij.

Half Nederlands

Al vrij snel maakte de knappe voetballer Scott van der Sluis zijn entree in de villa. Een bombshell met een Nederlandse achternaam. In het programma vertelt hij dat hij dat zijn moeder Nederlands is en dat hij daarom ook een Nederlandse achternaam heeft.

Scott komt uit Noord-Wales en is bekend geworden door zijn voetbalcarrière. "Ik was de jongste keeper die ooit in het nationale team van Wales speelde! Toen ik 16 was en bij Swansea speelde, kreeg ik een telefoontje van de keeperstrainer van Wales met de uitnodiging om met het eerste team mee te trainen. Ik mocht zitten en dineren met Aaron Ramsey en het Welsh voetbalteam! Ik was onder de indruk toen ze het jaar daarvoor de Eurofinale haalden, ze waren mijn idolen."

Wat we van hem zien in Love Island?: "Energie. Ik zal wat grappen maken, brutaal zijn en ik ben een flirt! Ik ben een heel sterke persoonlijkheid, dus als ik iets zie waar ik het niet mee eens ben, zal er zeker vuurwerk zijn!" Oeh la la!

Bron: RealityFBI, Radiotimes | Beeld: Love Island UK