Love Islands Zoran en Gala delen hun mooiste Love Island-herinnering

Awh!

Helaas moesten Love Islands Gala en Zoran onlangs het programma verlaten. Hoewel ze maar kort in de villa zaten, hebben ze wel een aantal mooie herinneringen gemaakt. Aan Grazia vertellen de twee wat hun favoriete moment was tijdens Love Island. 

Mooie herinnering

“Mijn favoriete herinnering aan Love Island? De gesprekken met de meiden in de make-up room, omdat die heel intiem waren. We voerden diepe gesprekken en dat vond ik echt het leukst. Dat ga ik het meest missen”, deelt Gala.

Ook Zorans mooiste herinnering heeft te maken met de vriendschappen die hij heeft gesloten. “Mijn mooiste herinnering is denk ik de band die ik met iedereen heb kunnen opbouwen. Ook zal ik met veel deelnemers na dit avontuur nog steeds een vriendschap hebben.” Awh!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Grazia Nederland (@grazia_nl)

Kans om te winnen

Ook delen de twee welk koppel volgens hen zou kunnen winnen. “Ik denk dat Imad en Lena gaan winnen”, deelt Zoran. “Ze zijn heel close en schattig samen. Het ziet er ook heel oprecht uit tussen hen”, vindt Zoran.

Gala sluit zich hierbij aan. “Ze zijn heel close. Bovendien vind ik ze een heel fantastisch koppel”, voegt Gala toe. Maar toch zou een ander koppel volgens haar ook kunnen winnen. “Kengi en Kimmy zijn ook heel sterk samen, dus het gaat heel moeilijk worden. Maar ik hoop dat Lena en Imad gaan winnen.”

Beeld: Love Island

Laatste nieuws