Love Islands Vanity over exit: ‘Heel dankbaar voor het avontuur’

Awh!

Tot groot verdriet van de Islanders moest Vanity onlangs de Love Island-villa verlaten. Met Grazia blikt de blondine terug op haar avontuur.

Herkoppeling

Tijdens de laatste herkoppeling moest Job kiezen tussen twee leuke dames: Naomi en Vanity. Hij besloot een koppel te vormen met Naomi, waardoor Vanity als single overbleef en de villa moest verlaten. “Heel spijtig dat ik eruit ben”, vertelt Vanity daarover. “Het was niet mijn eigen keuze, maar het heeft zo moeten zijn. Ik ben heel dankbaar voor dit avontuur en voor alle mensen die ik heb leren kennen.”

Mooiste herinnering

Vanity vond helaas niet de liefde tijdens haar deelname, maar maakte veel mooie vriendschappen. “Ik ga de momentjes ’s ochtends in bed echt missen. Samen wakker worden, dat felle licht, maar vooral al die liefdevolle mensen om je heen; dat is zo fijn.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Grazia Nederland (@grazia_nl)

We genoten enorm van Vanity als Love Island-deelnemers. Hoewel we haar niet meer zullen zien in de villa, belooft ze dat ze veel van zich zal blijven laten horen via de socials. “Jullie gaan me zeker nog zien!”, vertelt ze met een glimlach.

Beeld: Love Island

Laatste nieuws