Oh no: deze Islander moet de Love Island-villa ook verlaten

Dit zagen we niet aankomen.

Tot groot verdriet van de Love Island-deelnemers moesten ze onlangs afscheid nemen van Zoran en Gala. Helaas blijft het daar niet bij. Zo is in de nieuwste aflevering te zien dat er na het vertrek van Zoran en Gala meteen een herkoppeling volgt, en dat de dame die single achterblijft de villa moet verlaten.

Let op! Dit artikel bevat spoilers over Love Island.

Herkoppeling

Aangezien Amandine als laatste bombshell de villa in is gekomen, mag zij als eerste kiezen met wie ze een koppel wil vormen. Ze kiest ervoor om met Thijn een koppel te vormen. Vervolgens zijn de heren aan zet.

Kevin kiest voor Garbi, Kengi voor Kimmy, Imad (uiteraard) voor Lena, en Jonna voor Nycole. Tot slot moet Job kiezen of hij met Vanity of Naomi een koppel wil vormen. “Met deze twee meiden heb ik de afgelopen dagen veel gesprekken gehad. Ik heb met allebei een klik. Het voelt rot om hier te staan en één van jullie naar huis te sturen. Jullie zijn allebei prachtige dames – laat ik dat vooropstellen. Jullie zien er allebei fantastisch uit. Maar ik moet toch naar mijn gevoel luisteren”, deelt hij. “Het meisje voor wie ik kies is Naomi.” Dat betekent dat Vanity als single achterblijft en de villa moet verlaten.

Tranen

“Ik hoop dat ik niet ga huilen. Ik moet zeggen dat ik dol ben op jullie allemaal, en trots ben dat ik jullie heb leren kennen”, vertelt Vanity geëmotioneerd bij haar afscheid.

Ook de andere Islanders zijn verdrietig dat Vanity haar koffers moet pakken. “Ik voel me heel slecht. Ik vind het echt k*t”, deelt Kimmy in tranen. Ook Nycole kan haar tranen niet bedwingen. “Het is echt een heel zware dag. Er zijn weinig mensen die ik echt alles gun. En Vanity is echt iemand die ik liefde gun. Ik gun het haar zo om gewaardeerd te worden.” En daar sluiten we ons bij aan!

Beeld: Love Island

Laatste nieuws