Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grote stap voor Kelly Weekers en gezin: 'Droom wordt werkelijkheid'

Wat leuk!

Uitreiking van de Edison Pop 2020

De zomervakantie is voor velen toch echt afgelopen vandaag, maar voor Kelly Weekers en haar gezin zal het de komende tijd toch nog even als vakantie voelen. Kelly en haar man John Ewbank zijn namelijk geëmigreerd naar het zonnige Ibiza!

Verhuisd

Gisteren was het eindelijk zover en verraste Kelly haar volgers gisteren met heugelijk nieuws op Instagram. "Guess what?", schrijft ze. "WE MOVED TO IBIZA 😱🤩" De presentatrice plaatste gisteren een gezellig familiekiekje op haar feed om te vertellen dat zij en haar gezin naar Ibiza zijn verhuisd. Voor Kelly is een droom uitgekomen. "'Ik kan maar niet geloven dat de droom die we al zo lang hadden nu eindelijk werkelijkheid is geworden."

Snel meer informatie

Ze belooft haar volgers snel meer te vertellen over haar nieuwe avontuur. "Ik moet jullie zoveel vertellen, maar ik moet eerst 160 dozen uitpakken en dingen regelen voordat de school van onze meisjes op dinsdag begint. Dus laat mij dat eerst even regelen. Ik ben gewoon zo ontzettend blij dat we hier zijn en ik heb ontzettend veel zin in ons avontuur", aldus Kelly.

Volgers van de auteur zijn in ieder geval enthousiast voor Kelly. "Finally! Gefeliciteerd en geniet van dit mooie avontuur ❤️👏", schrijft iemand in de reacties. En: "Heel veel geluk 🍀", laat Leontine Borsato weten.

Veel geluk op Ibiza namens Grazia, Kelly!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, NL Beeld

Showbizz
  • Uitreiking van de Edison Pop 2020 prijzen in de Gashouder op de Westergasfabriek. Op de foto: John Ewbank en partner Kelly Weekers