Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Doodeng: Kelly Weekers schrikt wakker van 'man met pistool'

Dat was even spannend!

Het is waarschijnlijk ieders grootste angst: dat je knus in bed ligt en opeens wordt opgeschrikt door een onbekend figuur op je terrein – met een wapen! Even leek dit de werkelijkheid te zijn voor psychologe en auteur Kelly Weekers, maar gelukkig loopt het allemaal met een sisser af.

'Man met pistool'

In haar Instagram Stories deelt de graag geziene tafelgast van RTL Boulevard het bizarre nieuws. "Mocht je denken 'goh, die ziet er verrot uit', klopt!" begint ze haar bericht. "Vannacht de complete buurt wakker gemaakt met ons alarmsysteem, want er stond om 3u een man op de oprit 'met een pistool'! 😱" deelt het voormalig model. Say what?!

"Bleek na een hartverzakking dus van vleermuisonderzoek te zijn", legt Kelly uit. "Dat meet je met een lasergun 🤣" Tja, als je niet beter weet...We snappen heel goed dat Kelly flink geschrokken is van het voorval.

Een en al pech

Hier houdt het echter niet op voor de psychologe. Ze deelt namelijk dat ze haar oprit niet meer af kan: "Zojuist heeft iemand anders onze boom eruit gereden en de oprit geblokkeerd." Het zit de blondine ook ab-so-luut niet mee vandaag.

Beeld: Instagram @kelly_weekers

Gelukkig lijkt het erop dat ze inmiddels wel een beetje om alle pech kan lachen. Bij een video van een kettingzaag schrijft ze: "Dat je effe weet hoe ik ermee omga als je met negatieve bullshit in m'n leven komt 🤣" Got it!

Bron: Instagram @kelly_weekers | Beeld: BrunoPress, Instagram @kelly_weekers