Love Islands Zoran en Gala voorspellen: deze Islanders gaan winnen

Aha!

Zoran en Gala moesten helaas vroegtijdig de Love Island-villa verlaten. De Islanders hebben helaas niet de liefde gevonden tijdens hun deelname, maar zien wel dat er wat moois bloeit tussen andere kandidaten. Aan Grazia vertellen Zoran en Gala wie volgens hen kans maken om te winnen.

Imad en Lena

“Ik denk dat Imad en Lena gaan winnen”, deelt Zoran met Grazia. “Ze zijn heel close en schattig samen. Het ziet er ook heel oprecht uit tussen hen”, vindt Zoran.

Ook Gala sluit zich hierbij aan. “Ook als de camera’s niet draaien, zijn ze heel close. Bovendien vind ik ze een heel fantastisch koppel”, voegt Gala toe. Maar toch zou een ander koppel volgens haar ook kunnen winnen. “Kengi en Kimmy zijn ook heel sterk samen, dus het gaat heel moeilijk worden. Maar ik hoop dat Lena en Imad gaan winnen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Grazia Nederland (@grazia_nl)

Kandidaten missen

Hoewel Gala en Zoran niet de liefde vonden in de villa, hebben ze wel veel mooie vriendschappen gesloten. Het is dan ook niet zo gek dat ze een aantal Islanders gaan missen. “Ik denk dat ik Lena het meest ga missen”, deelt Gala. Zij was echt mijn maatje. Ook ga ik Imad wel missen, met hem kon ik het heel goed vinden.”

“Ik ga voornamelijk Kengi en Jonna missen”, deelt Zoran. “Vooral omdat hun humor het meest past bij mijn humor. Bij hen voelde ik me enorm thuis en ik kon altijd met ze praten.” Awh!

Beeld: Love Island

Laatste nieuws