Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw: EOTB-Janey gaat voor compleet nieuwe look

Janey, is that you?

We kennen Janey natuurlijk allemaal als de knappe blondine die het strand van Ex On The Beach: Double Dutch kwam oplopen als Original. Maarre, de beauty vond het hoogtijd om haar blonde lokken in te ruilen voor een geheel andere coupe.

Nieuwe look

Het feit dat de blonde Janey een van dé spraakmakers was van het meest recente seizoen van Ex On The Beach, is misschien wel een understatement. Zo heeft ze het met verschillende mannen erg gezellig gehad in de villa – en we geven haar groot gelijk!

En hoewel het na de opnames wat leek te worden met de enige echte Marc-Junior, bleek dat sprookje toch van korte duur. In gesprek met Farja liet ze dan ook weten dat ze het allemaal wel een beetje voor de fame deed – maar hey, wie niet? Enne, dat is best goed gelukt. Met duizenden volgers op haar TikTok-account deelt ze af en toe wat video's van haar leven. En wat blijkt als we haar profiel eens goed bekijken? De blondine heeft haar lokken ingeruild voor een donkere coupe. Wauw!

@janey.xox Conrad fisher slide in me dm now🥰😜 #fyp #foryou #tsitp #conradfisher #eotbdd ♬ family affair - ❀

Brunettes do it better

Als je het ons vraagt rockt de realityster haar nieuwe look zeker weten. Oké, we moesten wel eventjes twee keer kijken, maar het is Janey toch echt. Blondes have more fun? Janey bewijst het tegendeel met haar nieuwe haarkleur. Brunettes do it better, right?

Bron: Girlscene | Beeld: MTV