Janey en Maxim lichten tipje van de sluier op over volgende aflevering

'Ik denk dat dit de heftigste aflevering wordt van het hele seizoen'

Het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch is nog maar net begonnen en het is nu al smullen geblazen! Zo is er al sprake van heel veel seks, drama én exen. En hoewel we nog tot zondag moeten wachten op een nieuwe aflevering, lichten Janey en Maxim in EOTB De Afterparty alvast een tipje van de sluier op.

EOTB De Afterparty

In de meest recente aflevering zagen we hoe Megan haar opwachting maakte in de villa. Enne, die zette de villa meteen op stelten. Maar wat vonden Janey en Maxim van deze aflevering? In EOTB De Afterparty praten de twee er met oud Bachelor-deelneemsters Sanne en Yael over.

Deelname

Janey vindt het naar eigen zeggen ‘met de aflevering heftiger worden’. Het moeilijkste vindt ze dan ook om te zien dat ze zoveel seks heeft. “Ach, ik wist echt wel dat ik veel seks had met Marc, maar dat het echt zoveel was… dat wist ik echt niet.”

Maxim was daarentegen wel te spreken over hoe hij overkomt op televisie. “Persoonlijk vind ik dat ik nog wel rustig ben. Ik ben ook een rustige jongen en ik ben ook niet haantje-de-voorste. (…) Maar ja, wie weet wat er nog komt. Ik vind het wel leuk om het terug te zien en ik ben benieuwd wat er nog gaat komen.”

Volgende aflevering

Ook heeft het viertal het over de volgende aflevering, de aflevering die door Janey en Maxim ‘de heftigste aflevering van dit seizoen’ wordt genoemd. Oeh! Zo laten de twee weten dat de volgende aflevering het all in one-pakket gaat hebben. “Vechten, drama, seks, exen”, vertelt Maxim. “Ik denk dat dit de heftigste aflevering wordt van het hele seizoen”, laat Janey weten. Juicy!

Bron: YouTube RUMAG | Beeld: MTV

Laatste nieuws