Emma Heesters: ‘Een gebroken hart is altijd moeilijk’

'Op dit moment ben ik niet bezig met daten, ik ben vooral mezelf in de watten aan het leggen en lekker veel zelfliefde aan het geven'

Emma Heesters deelde in maart het nieuws dat zij en Wesley Hoedt niet langer samen zijn. In de nieuwste Grazia vertelt Emma hoe ze dealde met haar gebroken hart, en dat ze momenteel niet bezig is met daten.

Happy single

Emma gaat momenteel door het leven als vrijgezel. “Ik ben happy single”, vertelt ze in Grazia. “Ik denk weleens: waarom is dat überhaupt zo belangrijk? Maar ik begrijp ergens ook wel dat mensen het willen weten, want ik vond het vroeger ook leuk om te lezen met wie bijvoorbeeld Jennifer Lopez aan het daten was of waar ze ging winkelen. Het hoort een beetje bij de lifestyle als artiest”, vindt Emma.

“Soms heb ik zelf het gevoel dat ik heel graag iets met de buitenwereld wil delen, en dan doe ik dat. Maar ik kan niet elk bericht gaan ontkrachten en zeggen: ‘Nee, het is niet zo, ik ben echt niet aan het daten.’ Sowieso wil ik ook nog wel iets privé houden. Mijn leven ligt al zo open, dus ik probeer dat stukje wat van mij is goed af te schermen.”

Zelfliefde

In maart maakte Emma op bekend dat haar relatie met Wesley voorbij was. Hoe dealde ze met haar gebroken hart? “Een heartbreak is altijd moeilijk. Ik ben wel iemand die geneigd is mijn werk als defense mechanism te gebruiken, maar dan deal je uiteindelijk niet met wat er echt gaande is. Daarom ben ik bewust door die pijn heen gegaan. En ik heb er veel over gepraat, zodat het me niet in de toekomst tegen gaat zitten of iets triggert in een volgende relatie. Ik denk dat het altijd goed is om aan jezelf te werken.”

“Op dit moment ben ik niet bezig met daten, ik ben vooral mezelf in de watten aan het leggen en lekker veel zelfliefde aan het geven. Ik ben aan het uitvogelen wat ík nou precies wil en de volle focus ligt dus op mezelf. Dat voelt eigenlijk heel goed.”

In de nieuwste Grazia vertelt Emma meer over haar relatie met fashion, carrière en dromen. Morgen verkrijgbaar! 

Interview: Jill Waas | Fotografie: Hein Gijsbers | Styling: Valérie Ntantu | Haar en make-up: Resy Ramaekers voor Kevin Murphy @ Joyce Walian Agency | Assistent styling: Jara Masbaitoeboen

Laatste nieuws