Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

B&B Vol Liefde-Tamara over ruzie met Martijn: 'Als kerel stuur je niet zomaar een vrouw de straat op'

En waardoor ontstond die ruzie eigenlijk?

Speciaal voor Martijn vloog Tamara in B&B Vol Liefde naar Thailand. Hoewel het er even op leek dat er iets moois tussen de twee zou ontstaan, blijkt niets minder waar. Na een ruzie besluit Tamara haar koffers te pakken en de B&B van Martijn te verlaten. Daarbij namen de twee geen afscheid van elkaar. Maar wat is er nu precies tussen de twee voorgevallen in Hua Hin?

De Reünie

De reünie van B&B Vol Liefde liet wat ons betreft lang genoeg op zich wachten. Hoewel we graag wilden weten welke koppels nog samen zijn, waren we ook maar wat benieuwd naar wat er nu precies tussen Martijn en Tamara is gebeurd.

Een kleine recap: In B&B Vol Liefde hebben Tamara en Martijn het erg leuk met elkaar. Ze brengen samen een bezoekje aan de dierentuin, waar ze een goed gesprek hebben samen. Op de terugweg naar Martijns Say Cheese, is Tamara echter erg stil in de auto. Ze was moe, had weinig gegeten en Martijn had geen tijd om met haar wat te gaan eten. Dit leidt tot een ruzie.

Wat is er gebeurd?

Helaas wordt het tijdens de reünie niet bepaald duidelijk wat er tussen de twee is gebeurd. "De eerste dagen was het superleuk, dan gebeurt er iets onverklaarbaars, en dat heeft mij blijkbaar heel boos gemaakt", blikt Martijn terug in de reünie-aflevering. "Natuurlijk baal je dan van zo'n afscheid. Dat is niet iets om trots op te zijn."

Vervolgens doet Tamara haar verhaal. Ze geeft aan dat ze zich niet begrepen voelde in Hua Hin. "Ik kom van Heerlen, niet van Thailand", begint ze. "Als kerel stuur je niet zomaar een vrouw de straat op. Ik ben niet bang – maar wat ik al aangaf – ik kan niet alles eten... Ik dacht: zou het aan mij hebben gelegen? Maar nu ik alles terugzie, komt het op één ding neer. Martijn zegt telkens dat hij een zaak heeft, maar ik moet ook mijn dingen thuis regelen. Mijn beesten, mijn kinderen. Hij had water bij de wijn moeten doen."

Hoewel het niet bepaald botert tussen Martijn en Tamara, hebben ze na de opnames nog heel kort even contact gehad via de app.

Bron: AD, B&B Vol Liefde | Beeld: RTL