Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Onthuld: déze B&B Vol Liefde-koppels zijn nog bij elkaar

Cute!

Na eindeloos meeleven met de B&B-eigenaren, genieten van iedereens kleurrijke karakters, en hier en daar een voorzichtige vonk zien overspringen, vielen we toch wel een beetje in een zwart gat. Het duurde namelijk even na de laatste aflevering van B&B Vol Liefde, voordat we de reünie konden kijken. Tot gisteravond!

Reünie

Mensen zonder Videoand-abonnement zullen nog even tot vanavond moeten wachten, wanneer de reünie wordt uitgezonden op RTL4. Mocht je de reünie nog niet hebben gekeken en geen spoilers willen, lees dan niet verder!

Happy in love

In totaal zijn er van alle matches die in het programma werden gemaakt een paar lucky few die inderdaad de liefde bij elkaar vonden!

Het zal je allereerst niets verbazen dat Joy en zijn Dani nog altijd gelukkig met elkaar zijn. Sterker nog: de twee wonen inmiddels zelfs samen! Extra leuk: ook Elise is nog altijd helemaal gelukkig met Ilidió. Zij zijn zo happy met elkaar dat ze zelfs samen een hondje geadopteerd hebben én nu ook een B&B willen openen. Cute!

Ook in het Spaanse Catalonië was er een duidelijke spark. B&B-eigenaresse Debbie vond namelijk de liefde bij Paul. Zij verklapte dat ze het nog best tricky vond om haar hart te verliezen aan de kalme klusjesman. "In een normale relatie klets je, word je dronken, ga je een keer naar bed – of niet...Maar als je elke dag een spiegel wordt voorgehouden: 'Wat zie je? Meen je wel wat je zegt?'...Dan ga je er echt over nadenken."

Gebroken harten

Helaas helaas, dat zijn direct ook de enige drie couples die nog samen zijn na de opnames. Ook Bram en Carolien, en Leendert en Thalia, waarvoor we toch high hopes hadden, blijken niet langer samen door het leven te gaan.

Toch is er nog één lichtpuntje: B&B-eigenaar Walter mocht dan misschien niet tussen zijn gasten de liefde hebben gevonden, maar is inmiddels wel helemaal happy in love. Tijdens de reünie vertelt hij vol trots over zijn vriendin, Annemiek. "We hebben een super energetische uitwisseling", aldus de tantraliefhebber.

Bron: B&B Vol Liefde, Veronica Superguide, AD.nl | Beeld: RTL