Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Aiii: Islanders komen achter spraakmakende info tijdens red flag challenge

Déze Islander heeft meer dan vijftig bedpartners gehad...

Er tijdens je relatie achter komen dat je partner red flags heeft, wil niemand. Daarom kun je die maar beter van tevoren weten. De Islanders maken zich in de nieuwste aflevering van Love Island daarom klaar voor de red flag challenge. Tijdens deze opdracht komen ze achter shocking info over hun mede-Islanders.

Let op: dit artikel bevat spoilers als je de nieuwste aflevering van Love Island nog niet hebt gezien.

Eerste challenge

"Hallo lieve Islander en welkom bij de eerste challenge: red flags", is dan ook in het berichtje te lezen. De mannen spelen het spel tegen de vrouwen en moeten een reddingsboei kiezen waarop een pikant weetje staat over een Islander. "Als je weet over wie deze red flag gaat, is het aan jou om hem of haar te redden met een zoen. Klopt het antwoord? Dan scoor je een punt." De groep die de meeste punten heeft, wint de challenge.

De mannen zijn als eerst aan zet om feitjes over de dames op te lezen. Hoewel de challenge 'red flags' heet, vallen de red flags van de dames mee. We hebben ze voor het gemak even voor je op een rijtje gezet.

  • Deze dame valt op mannen met dikke lippen - Vanity
  • Deze dame is midden in de schoolvakantie naar Ibiza gevlogen om te feesten, terwijl haar ouders dachten dat ze op kamers woonde en studeerde - Lena
  • Deze dame werd ooit versierd door Martin Garrix, maar wees hem af omdat ze hem te lelijk vond - Kimmy
  • Deze dame heeft ooit een date gehad, zonder een woord te wisselen - Garbi
  • Deze dame heeft een tattoo van de eerste letter van de voornaam van haar ex - Naomi
  • Deze dame heeft pas één bedpartner gehad - Nycole

Vrouwen aan zet

Vervolgens is het de beurt aan de vrouwen om de red flags van de mannen op te lezen, en te raden bij wie welk weetje hoort:

  • Deze jongen is lid van de mile high club - Imad
  • Deze jongen wil het liefst vijf kinderen - Thymo
  • Deze jongen heeft meer dan vijftig bedpartners gehad - Zoran
  • Deze jongen werd ooit door zijn scharrel betrapt terwijl hij seks had met haar moeder - Jonna
  • Deze jongen wil een partner die eigenlijk ook zijn vriend wordt - Kluuk

De dames laten weten dat de hoeveelheid bedpartners van Zoran voor hen wel een red flag is. Zo geeft Nycole aan het een afknapper te vinden en ook Lena is er niet bepaald enthousiast over. "Biggest red flag ever", vertelt ze daarover.

En ook Jonna geeft nog even een toelichting over zijn red flag. "Dat meisje en haar moeder leken op elkaar", grapt hij eerst. Toch lijkt hij niet trots te zijn op wat hij heeft gedaan. "Tja, weetje, we zijn allemaal jong en dom geweest", vertelt hij daarover. Hmmm...

Beeld: Love Island/RTL