Met deze 3 leuke gebaren kun je je beste vriendin eens verrassen

samenwerking

Iedereen heeft een beste vriendin nodig. Een vriendin die er altijd voor je is en met wie je kunt lachen en huilen. Heb jij zo’n beste vriendin? Dan heb je het echt getroffen. Zeker iets om te blijven waarderen en nooit voor lief te nemen. Het kan dan ook geen kwaad om je vriendin eens in het zonnetje te zetten en haar te bedanken voor de vriendschap.

 

Bedanken

Een blijk van waardering hoeft echt niet altijd groots te zijn. Het zit echt in de kleine dingen. Wil jij jouw vriendin bedanken voor haar fijne vriendschap? Overweeg dan gewoon eens wat vaker om een kleine verrassing op te sturen. Je kunt bijvoorbeeld eens spontaan een brievenbus cadeau bij haar laten bezorgen. Dit kan bijvoorbeeld chocola zijn of lekkere snoepjes. Je kunt ook eens een keer een mooie bos bloemen meenemen als je haar weer ziet. Dit is een kleine moeite, maar het zal zeker voor een enorme glimlach op haar gezicht zorgen. Doe hier wel een kaartje bij, waarop je haar vertelt hoe veel zij voor jou betekent en hoe dankbaar je bent voor de vriendschap. Wedden dat ze dit enorm zal waarderen?  

Neem haar mee uit eten 

Wil je het wat groter aanpakken en meteen wat quality time samen beleven? Neem haar dan eens spontaan een keer mee uit eten. Dat is echt niet iets wat alleen in relaties hoeft te gebeuren. Organiseer gewoon eens een date night voor je beste vriendin! Extra leuk is om haar niks te vertellen en alleen te zeggen dat ze om een bepaalde tijd klaar moet staan. Haal haar op en neem haar mee naar een restaurant met haar lievelingseten. Je hoeft hier niet eens veel bij te zeggen. Het gebaar is al genoeg om haar te laten weten dat je blij bent met haar als vriendin. 

Zeg het gewoon eens een keer 

Tot slot kun je het ook gewoon een keer tegen haar zeggen. Dat jullie zulke goede vriendinnen zijn spreken waarschijnlijk voor zich, maar hebben jullie dit ook al echt een keer naar elkaar uitgesproken? Waarschijnlijk niet. Neem dus even een momentje en vertel haar hoe je blij met haar bent in je leven. Vertel haar precies wat je echt aan haar en jullie vriendschap waardeert. Vind het spannend of gek om dit in het echt tegen haar te zeggen? Dan kun je ook gewoon een keer een kaartje sturen waar je dit allemaal op vertelt. Hoe je het doet, maakt niet uit. Zolang je het maar doet. Ze zal deze woorden zeker nooit vergeten en jullie band zal er sterker dan ooit door worden.  

Beeld: Unsplash (Briana Tozour)

Laatste nieuws