Geraldine Kemper gaat voor een nieuwe look

Wat staat dit haar goed!

We zijn al maanden in de ban van deze trend en voorlopig kussen we de Barbiecore trend nog geen vaarwel. Van nagellak tot schoenen en van kleding tot haar: alles mag in alle tinten roze. Ook Geraldine Kemper is fan van roze lokken. De presentatrice zette haar haren vorig jaar november al in de roze verf en heeft dat nu dunnetjes overgedaan.

Roze lokken

In november vorig jaar showde Geraldine al dat roze lokken haar ontzettend goed staan. Hoogstwaarschijnlijk miste ze haar roze haren, en dus gaat de presentatrice opnieuw voor deze prachtige look. “Oei, oei, oei, wat een weekend. Ik ben weer roze!”, deelt ze dan ook op Instagram. Op de foto is te zien dat Geraldine’s blonde lokken plaats hebben gemaakt voor een roze hairdo. Ook deelt Geraldine meteen dat ze een fantastisch weekend achter de boeg heeft. Looking good!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Pink it is

Door de Barbiecore trends waren velen zich aan de roze looks. Zo verfde Maan haar lokken onlangs ook al roze en verschenen er de afgelopen tijd diverse Barbiecore collecties.

Ook hulden celebs als Anne Hathaway en Ariana DeBose zich massaal in zuurstokroze kleding op de red carpet. Ook actrices Florence Pugh en Bailee Madison zetten hun lokken onlangs in de roze verf. Wij zijn fan!

Beeld: NL Beeld / Patrick van Emst

Laatste nieuws