Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Woah: Geraldine Kemper bezoekt heftige locaties voor Five Days Inside

Heavy!

Sommige deuren blijven voor de meeste mensen gesloten. En met een goede reden! In het programma Five Days Inside geven de presentatoren je een kijkje in een paar van de meest heftige locaties die je kunt vinden. In het aankomend seizoen is de presentatie in handen van Eddy Zoey en keert Geraldine Kemper weer terug. RTL licht vast een tipje van de sluier over welke locaties er in het komende seizoen centraal staan.

Five Days Inside

Het programma Five Days Inside staat, zoals de naam al suggereert, helemaal in het teken van vijf dagen achter gesloten deuren. In voorgaande seizoenen zijn er onder andere bezoeken gebracht aan instellingen voor ernstig zieke kinderen, een dak- en thuislozenopvang, revalidatiecentra, zorgcentra en een tbs-kliniek.

Waar de presentatie het afgelopen seizoen nog in handen was van Natasja Froger, Rick Brandsteder en Geraldine Kemper, is er voor het komende seizoen een wisseling van de wacht en neemt Eddy Zoey dus het stokje over van Natasja en Rick.

Bijzondere locaties

Nu het nieuwe seizoen steeds dichterbij komt, deelt RTL vast enkele details over de serie. Zo brengt Geraldine Kemper drie bezoeken aan bijzondere locaties, waar zij leert over wat er precies achter die gesloten deuren gebeurt. Hierbij staan natuurlijk de verhalen van de mensen die daar elke dag werken en verblijven centraal.

In het komende seizoen loopt Geraldine mee in een opvang voor vrouwen die slachtoffer zijn geworden van huiselijk geweld én spendeert ze vijf dagen en vijf nachten in een vrouwengevangenis. Tot slot vaart de presentatrice als één van de weinige vrouwen vijf dagen mee in een onderzeeër. Je moet het maar durven!

Eerste aflevering

De kick-off van de indrukwekkende serie is woensdag 31 augustus om 20.30 uur bij RTL 5. In deze eerste aflevering van het seizoen gaat Eddy Zoey vijf dagen lang spenderen met mensen die in coma hebben gelegen. Hij maakt kennis met vier patiënten die een intensief revalidatietraject volgen, en leert ook hun families, vrienden, en kinderen kennen. Zo ervaart hij hoe het leven van al deze mensen – na het ernstig hersenletsel van hun dierbaren – in een split second totaal veranderd is.

Bron: RTL | Beeld: RTL, Nick van Ormondt