Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zoë Tauran onthult haar allergrootste droom: 'Moeder worden' 

'Nu alleen nog een man vinden'

Qmusic Top 40 Awards 2023 Rode Loper

Ze stond in een uitverkocht Paradiso, mocht zich het voorprogramma van Coldplay noemen én bracht onlangs haar eigen album uit: Zoë Tauran leeft haar droom, maar wat schuilt er nog meer achter de prachtige zangeres? In de nieuwste Marie Claire spreekt ze openhartig over haar dromen en toekomstplannen.

Trots

Zoë vertelt dat ze haar droom leeft omdat ze dingen doet waar ze als klein meisje al van droomde. "Muziek is mijn passie en het is een droom dat ik hier nu mijn werk van heb kunnen maken. Spelen in het voorprogramma van Coldplay in een uitverkochte Arena is natuurlijk wel next level. Toen ze me vroegen, kon ik het eerst niet geloven." Zoë durft nu best trots te zijn op zichzelf dat ze haar dromen is achterna gegaan. "Eigenlijk ben ik niet zo snel trots op mezelf, maar dat ik die stap heb gezet om fulltime met muziek bezig te zijn – wat ik heel lang niet durfde – maakt mij dat wél."

Moeder worden

Hoewel ze op carrièregebied al veel dromen heeft waargemaakt, is er nog iets heel anders waar Zoë van droomt. "Mijn allergrootste droom is moeder worden en een gezin hebben met heel veel kinderen", onthult ze. "Nu alleen nog een man vinden. Ik hoop het moederschap ooit te kunnen combineren met af en toe een mooie, grote show spelen. En als ik dan toch groot mag dromen, dan lijkt het me heel gaaf om in de Ziggo Dome te staan."

Album

Op het album dat ze onlangs uitbracht, staat volgens Zoë voor iedereen wel een passend nummer. "Veel liedjes gaan over de liefde en over de dingen die jonge vrouwen in hun leven meemaken. Ik vind het belangrijk dat ze weten: je bent niet de enige die door zoiets heen gaat."

Het volledige interview met Zoë vind je in de nieuwste Marie Claire. Nu in de winkels!

Bron: Marie Claire | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Rotterdam/20230203 - Rode loper bij de Qmusic Top 40 Awards 2023 in Ahoy Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Zoë Tauran