Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

B&B Vol Liefde-Joy over BN'er zijn: 'Helemaal niet zo blij mee'

Kennelijk vindt de B&B-hottie bekend zijn best een beetje awkward.

Walter en Joy van B&B Vol Liefde dansen op Schiphol

Hoewel B&B Vol Liefde Joy misschien wel de liefde oplevert (who knows?), is er volgens de B&B-eigenaar ook een andere kant van de medaille. Voor de camera van RTL Boulevard vertelt de hottie dat hij er eigenlijk helemaal niet zo blij mee is dat-ie nu een bekende Nederlander is.

Dansen op Schiphol

Tussen alle reizigers die in- en uit liepen, voltrok zich gisterochtend een bijzondere gebeurtenis op Schiphol: na een oproep op Instagram van Walter kwamen hij en Joy uit B&B Vol Liefde samen met een handjevol BN'ers samen om op het vliegveld om een dansje te wagen. En hoewel de opkomst uiteindelijk een béétje teleurstellend was – er was vooral veel pers aanwezig – kunnen we wel genieten van de beelden.

Bekende Nederlander

Joy, die kennelijk een voorliefde voor dansen met Walter deelt, was dus ook van de partij. RTL Boulevard vroeg de knappe B&B-eigenaar hoe hij het ervaart om bekend te zijn. "Ik ben zeker bijna een BN'er, maar daar ben ik helemaal niet zo blij mee", antwoordt Joy. "Het is een beetje ongemakkelijk."

Kritiek

Kijkers van B&B Vol Liefde zijn niet altijd even mild voor Joy. Onlangs reageerde hij op alle kritiek die hij over zich heen krijgt. “Af en toe sijpelt er een reactie door die me diep raakt, (…) omdat er een kern van waarheid in schuilt”, zei hij daarover. “Mijn intentie was altijd om anderen zich op hun gemak te laten voelen door mijn eigen ervaringen met hen te delen, zodat ze zich veilig genoeg voelen om hun verhalen met mij te delen. Helaas heeft dit de indruk gewekt dat het alleen maar om mij draait.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: B&B Vol Liefde 

Showbizz
  • DEN HAAG, 15-08-2023, Indisch Monument Walter en Joy van B&B Vol Liefde dansen op Schiphol vlak voor het vertrek naar hun eigen B&B. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Joy van Swieten