Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hilarisch: Loiza Lamers en Hugo Kennis dansen met B&B's Walter en Joy

Na Walters oproep op Instagram twijfelden Loiza en Hugo geen seconde.

Wie B&B Vol Liefde kijkt, weet dat B&B-eigenaar Walter een voorliefde heeft voor dansen. Blijkbaar deelt hij die met medekandidaat Joy, want de twee spraken vanochtend af op Schiphol om samen een dansje te wagen. Enne, Loiza Lamers en Hugo Kennis deden gezellig mee.

Oproep op Instagram

Walter kwam gisteren op deze spontane actie en stuurde een filmpje de wereld in. Daarin vertelde hij dat hij vanmorgen tussen half 10 en 10 uur op Schiphol zou zijn om te dansen met iedereen die dat wilde. Ook nodigde hij Joy uit, die ook weer in een video reageerde. "Ik zal mijn bril er eens even bij afzetten. Ik open mijn Instagram en ben meteen helemaal niet blij", grapte hij. Maar ook de Spaanse B&B-eigenaar was vanmorgen aanwezig. "Challenge accepted."

Loiza en Hugo

Walter nodigde allerlei bekende Nederlanders uit, waaronder Prince Charmings Ferdi. Die moest de uitnodiging tot zijn grote spijt afslaan, maar Loiza Lamers en Hugo Kennis twijfelden geen seconde en kondigden hun komst aan via Instagram Stories. Wij zijn namelijk best wel fan, net als heel Nederland, van B&B Vol Liefde", zei Hugo. "Ik krijg al kriebels in m'n zonnevlecht", grapte Loiza daarop, stiekem verwijzend naar kandidaat Anne. Hugo benadrukte nog dat het geen promotiestunt was. "Wij zijn niet ingehuurd door RTL of Videoland. We zijn oprecht nieuwsgierig en gewoon fan. Op naar Schiphol!"

Eenmaal aangekomen op Schiphol was het volgens Loiza en Hugo vooral veel pers die klaarstond om het gebeuren op de kiek te schieten. "Wij dachten: we gaan gewoon even dansen, maar nu moet je allemaal interviews doen. Wat een gedoe. Het is ineens een stuk gênanter geworden", vertelt Hugo. "Er was niemand", vult Loiza aan. "Ik heb me echt geschaamd." Gelukkig hebben de twee toch gedanst met Walter en Joy (en gelukkig zijn er beelden van!). "We hebben het gedaan", stelt Hugo. "Het was wel leuk", aldus Loiza. De foto's zijn in ieder geval hilarisch!

b&b vol liefde

Bron: NL Beeld

Vrijheid zit in jezelf

"Ik wil laten zien dat iedereen zelf plezier kan maken, dat het niet uitmaakt wat anderen van je denken", vertelt Walter aan Grazia over de actie. "Als je gelukkig bent met jezelf kan je schijt hebben aan alles om je heen. We laten ons plezier te vaak de kop in drukken omdat we rekening houden met de mening van anderen", stelt hij. "Schaamte, angst voor afwijzing. Veel mensen verlangen naar vrijheid, en die zit alleen maar in jezelf."

Bron: RTL Boulevard, Instagram @ferdipool, @joyvanswieten, @loizalamers | Beeld: NL Beeld