Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes: er komt een vierde seizoen van B&B Vol Liefde

Het beste nieuws van vandaag!

Het derde seizoen van B&B Vol Liefde is in volle gang. We genieten dan ook met volle teugen van de avonturen van de B&B-eigenaren en zien er nu al tegenop als het huidige seizoen is afgelopen. Gelukkig kunnen we uitkijken naar een nieuw seizoen. Zo bevestigt Videoland dat er een vierde deel aankomt!

Vierde seizoen

Jawel, er komt een vierde seizoen van B&B Vol Liefde aan. Zo is aan het eind van aflevering 27 – die sinds dinsdag op Videoland staat – een oproep aan single B&B-eigenaren te horen. "Ben jij als alleenstaande B&B-eigenaar op zoek naar liefde? Is jouw buitenlanddroom werkelijkheid geworden, maar wil je die met iemand delen? Meld je dan snel aan voor een nieuw seizoen vol liefde", horen we de voice-over zeggen. Hiermee wordt dus bevestigd dat er een vierde seizoen aankomt. Yes!

Nieuwgierig geworden? Op de website van RTL kun je meer info vinden of je zelfs aanmelden!

Huidige seizoen

Voorlopig kunnen we gelukkig nog even genieten van de liefdesavonturen van de B&B-eigenaren van het huidige seizoen. We kunnen niet wachten om erachter te komen of het Martijn, Joy, Debbie, Leendert, Marian, Walter, Bram en Petri gaat lukken om de ware tegen te komen.

Eerder verklapte Marian al dat het programma nóg veel leuker gaat worden. “Het wordt echt heel leuk. Laat ik hopen dat ik me snel honderd procent kan geven voor de nieuwe liefde”, vertelt ze. Oeh la la!

Beeld: RTL