Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

RTL bevestigt eerste deelnemers Expeditie Robinson

Dit belooft veel goeds!

De geruchtenmolen draait al weken overuren over welke BN'ers meedoen aan dit seizoen van Expeditie Robinson. Over twee namen hoeven we niet langer te speculeren. Zo maakt RTL vanochtend bekend dat Jaimie Vaes en Frits Wester meedoen aan het survivalprogramma.

Eerste namen

"Eindelijk officieel: De eerste namen van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Frits Wester en Jaimie Vaes", kondigt RTL op Instagram aan. Daarbij zijn ook meteen de officiële deelnamefoto's van Frits en Jaimie te zien en die zien er heel goed uit!

Seizoen 25

Dit is alweer het 25ste seizoen van Expeditie Robinson, dat zich dit jaar in Maleisië afspeelt. De presentatie ligt dit jaar in handen van niemand minder dan Nicolette Kluijver en Art Rooijakkers. En ook zij hebben er veel zin in. "Ik ben wel enthousiast over het komende seizoen Expeditie", liet Art onlangs weten aan RTL Boulevard. "Maar dat komt misschien ook omdat het mijn eerste keer is, dus dan ben je al snel heel enthousiast", lachte de presentator.

Dit seizoen van het survivalprogramma wordt afgetrapt met een heus Expeditie-weekend. Zo zijn de eerste twee afleveringen op zaterdag 2 en zondag 3 september om 20.00 uur te zien. Daarna is Expeditie Robinson wekelijks op zondag te zien bij RTL 4. We can't wait!