Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sem de Coninck deelt foto van groeiende babybuik

Looking good!

Sinds Sem de Coninck bekendmaakte dat zij en partner Jason een kindje verwachten, houdt ze haar followers op de hoogte van haar zwangerschap. In haar Instagram Stories deelt ze dan ook een prachtige foto van haar groeiende babybuik.

Bijzonder

Begin juli maakte Sem bekend dat ze in verwachting is. En tijdens een te schattige gender reveal kwamen zij en Jason erachter dat ze binnenkort een jongetje mogen verwelkomen. Zwanger zijn is iets wat Sem erg bijzonder vindt: "Eigenlijk best wel bijzonder wat een vrouwenlichaam aankan", deelt ze in haar stories.

Daarbij plaatst ze een foto waarop haar groeiende babybuik goed zichtbaar is. "Er wordt gewoon een mensje gemaakt in mij. Als je er zo diep over na gaat denken, is dat eigenlijk heel gek."

© Semdeconinck

Zwangerschapskwaaltjes

Hoewel Sem enorm geniet van de zwangerschap, waren de eerste weken voor haar niet bepaald makkelijk. "Ik ben de afgelopen acht weken elke dag kots- en kotsmisselijk geweest. Normaal gaat die misselijkheid bij ongeveer twaalf weken over, maar bij mij is het nog steeds elke dag gaande", deelde ze een paar weken geleden in haar Instagram Stories. "Als de misselijkheid dadelijk over is, is het mijn tijd om te genieten!"

Bron: Semdeconinck |Beeld: NL Beeld / Patrick van Emst