Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws: EOTBDD’s Sem de Coninck is zwanger

En er is al een beginnend babybuikje te zien!

Heel leuk babynieuws! Sem de Coninck, die we kennen van haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch, is namelijk in verwachting van haar eerste kindje samen met lover Jason. Dat nieuws deelt de realityster op Instagram met een hele leuke foto.

Zwanger

Op Instagram delen Sem en Jason het grote nieuws dat ze ouders worden. "First came love, then came you! 👶🏼🤍" luidt de caption. Daarbij deelt het stel een prachtige foto waar ze, samen met hun hondje, stralend op staan en vol trots de echofoto's vasthouden. Ook is er al een klein babybuikje te zien bij Sem. Aahw!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sem (@semdeconinck)

Reacties

Onder de post stromen de felicitaties binnen voor de parents to be. "Ik vind dit zo fantastisch 😍❤️", reageert EOTB's Lesley. "Wij zijn zooooo blij voor jullie! 💙💖💙💖💙", schrijft Temptations Evie. "Aaahhh wat leuk! 💗 gefeliciteerd! Ik wens jullie alle gezondheid toe 💗💗💗", aldus EOTB's Shani. En "Omg Sem!! Congrats 🤍", laat Love Islands Raphaella achter. Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd en een hele fijne zwangerschap gewenst!

Ex on the Beach

Sem was in 2021 te zien in Ex on the Beach. De beauty kwam destijds de zee uitgelopen als de ex van Dusty. Die periode heeft de voormalig realityster echter ver achter zich gelaten, want inmiddels is ze al een tijdje happy together met haar vriend Jason. En binnenkort worden de twee dus ouders van hun eerste kindje. Hoe leuk!

Bron: Instagram @semdeconinck, Love Reality | Beeld: NL Beeld