Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

B&B Vol Liefde-Bram noemt afloop ‘een sprookje’

Heel chill.

Het derde seizoen van B&B Vol Liefde is in volle gang. Zit jij ook he-le-maal in het liefdesleven van de acht B&B-eigenaren? We get that. Helaas zijn we alweer over de helft van die dit seizoen. We kunnen dan ook niet wachten om te zien of er romances gaan ontstaan. Bram uit Zweden licht alvast een tipje van de sluier op over de uitkomst.

Extra afleveringen

Dit seizoen van B&B Vol Liefde bestaat uit 37 afleveringen, oftewel zo'n 33 uur kijkplezier (en ongemak). Met twee extra B&B-eigenaren krijgen de deelnemers per persoon wel wat minder zendtijd, maar daarentegen zijn er dit jaar ook extra afleveringen. Na de zeven weken met reguliere afleveringen, hebben we nog twee extra episodes tegoed: op zaterdag 26 augustus de reguliere einduitzending en zondag 27 augustus is er voor het eerst een reünie. Noteer het alvast in je agenda!

De lach van Bram

Dankzij Bram hoeven we misschien wel helemaal niet op die reünie te wachten... In gesprek met RTL Boulevard licht de vrije vogel namelijk een tipje van de sluier op over de afloop van zijn avontuur. Eerst vertelt hij over zijn ervaring met op TV komen. Naar eigen zeggen moest hij er erg aan wennen. Hij laat vallen dat hij er een beetje onzeker over is. Er is overigens wel één ding waar je wat Bram betreft wel over kan ophouden: "Dat mensen over mijn lach beginnen, dat boeit me eigenlijk niet zoveel. Want als ik lach ben ik gelukkig en van geluk heb ik geen spijt."

Een sprookje

Het echte nieuws komt er bij Bram uit als hij wordt gevraagd om een hint over de afloop: "Ik denk dat het hele verhaal hier op de boerderij als een sprookje gezien kan worden." Oeh! Nog best mysterieus natuurlijk... Want sprookjes kunnen soms best donker zijn. Maar sprookjes hebben ook vaak een goede afloop, toch? En mensen eindigen met de liefde van hun leven... Dus hint Bram hier op een positieve afloop met een van de dames die in Zweden langs is gekomen? Dat zou natuurlijk heel uh, 'chill' en 'nice' zijn. We duimen voor je, Bram!

Bron: Upcoming, RTL Boulevard | Beeld: RTL