Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no! Kim Kardashian breekt schouder en scheurt pees

De Kardashian-telg heeft daardoor een aantal weken niet kunnen sporten.

Flinke pech voor Kim Kardashian. De realityster heeft haar schouder gebroken en een pees gescheurd, waardoor ze een aantal weken niet kon sporten. Dat laat ze weten in een bericht in haar Instagram Stories.

Schouder gebroken

Kim ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Om in shape te blijven is de Kardashian-telg regelmatig te vinden in de sportschool. De afgelopen weken heeft ze dat echter moeten skippen, omdat ze een blessure had opgelopen. "Ik heb mijn schouder gebroken en scheurde ook een pees, dus ik ben een paar weken niet in de sportschool geweest", deelt Kim in haar Instagram Stories.

Personal trainer

Gelukkig gaat het inmiddels een stuk beter met Kim en kan ze het sporten weer oppakken. "Maar ik ben terug!" schrijft ze. Daarbij deelt de realityster een video van haar personal trainer, Melissa Alcantara. Zij helpt Kim om weer volledig te herstellen en het sporten voorzichtig weer op te pakken. "Ik ga je helpen, mamacita", aldus Melissa.

Beeld: Instagram @kimkardashian

Elke dag wodka

We all know dat Kim K een behoorlijk druk leven heeft. Naast al haar werkzaamheden en het sporten, is ze moeder van vier kinderen met ex-man Kanye West. Onlangs deelde ze dan ook eerlijk dat ze het af en toe erg lastig vindt om alle ballen hoog te houden. Daarom vroeg ze haar moeder weleens hoe ze het volhield met zes kinderen. “Ze zei: ‘Waarom denk je dat ik iedere dag mijn glas wodka nam om 17.00 uur?” Wait, what? “Ik heb zoveel respect voor ouders. En ik kan niet geloven wat mijn moeder met ons heeft doorstaan”, aldus Kim.

Bron: Instagram @kimkardashian | Beeld: NL Beeld