Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Kardashian onherkenbaar in trailer American Horror Story

Kim, is that you?

Al eerder werd er bekend gemaakt dat de one and only Kim Kardashian te zien zal zijn in het nieuwe seizoen van American Horror Story. Enne, nu het nieuwe seizoen wellicht bijna van start gaat is de officiële trailer ein-de-lijk gedeeld. Maar wat we daarin zien, doet de tongen rollen. Kim is namelijk onherkenbaar! Wait, what?

Hele make-over

In de trailer is de Kardashian-telg totaal onherkenbaar. Zo heeft ze lange blonde – bijna witte – haren, lange latex handschoenen aan, een hele bleke make-up op, hele lange wimpers en geen wenkbrauwen. Ook castmembers Emma Roberts en Cara Delevingne zijn gehuld in dezelfde look als Kim, en dat terwijl we zwevende figuren zien ronddansen in de trailer. Eerlijk is eerlijk, de trailer itself is al aardig creepy.

Op het lijf geschreven

Kim heeft al heel wat dingen gedaan in haar leven, waardoor we ook zeker weten dat haar cv goedgevuld is. Maarre, acteren in een horrorfilm staat nog niet in dat rijtje. Toch heeft ze er eentje weten te bemachtigen in de meest griezelige horror serie aller tijden. En dat de makers haar graag voor precies deze rol wilden hebben, steken ze dan ook zeker niet onder stoelen of banken. De rol is namelijk voor Kim herself gecreëerd!

"Kim is een van de grootste en slimste televisiesterren ter wereld en we zijn verheugd om haar te verwelkomen in de AHS-familie", stelde showmaker Ryan Murphy al eerder. "Emma Roberts en ik zijn enthousiast over de samenwerking met deze ware kracht. Halley Feiffer heeft speciaal voor Kim een leuke, stijlvolle en uiteindelijk angstaanjagende rol geschreven in dit seizoen. Ze is ambitieus en anders dan alles wat we ooit hebben gedaan." Oeh!

Bron: NSMBL | Beeld: YouTube, NL Beeld