Monica Geuze verbaasd over cadeau voor dochtertje Zara-Lizzy

Ze noemt het een 'absurd' cadeau voor een 5-jarige.

Zara-Lizzy mocht onlangs alweer vijf kaarsjes uitblazen. De verjaardag van het dochtertje van Monica Geuze en Lars Veldwijk is natuurlijk uitgebreid gevierd, en daar horen ook de nodige cadeautjes bij. Maar over één van die cadeaus was Monica nogal verbaasd, zo vertelt ze in Geuze & Gorgels.

Absurd cadeau

Over het cadeau Monica’s broer Matthijs raakt de presentatrice maar niet uitgepraat. “Weet je wat hij haar heeft geven?” vraagt ze in de podcast aan bestie Kaj Gorgels. “Ze is vijf geworden, verzin eens een absurd cadeau voor een kind van vijf”, laat ze hem raden. Een telefoon, laptop of een iPad? Nee, dat is het allemaal niet. “Een weekendje Parijs”, verklapt ze vervolgens. “Dat geef je toch niet aan je 5-jarige nichtje?” lacht Monica.

Stad laten zien

Hoewel het misschien een bijzonder cadeau is voor een 5-jarig meisje, vindt Monica het presentje van Ome Matthijs ‘wel superlief’. “Mijn broer heeft in Parijs gewoond, dus hij wil haar heel graag laten zien waar hij heeft gewoond”, legt ze uit. “Ik vind dat heel cute, maar zo’n kind van vijf kan dat natuurlijk geen hol bommen.” Toch kan Mo het niet helemaal loslaten. “Er stond ook in die kaart, echt how to make this about me: ‘Hoi Zara-Lizzy, gefeliciteerd met je verjaardag. Omdat ik vijf jaar in Parijs heb gewoond, wil ik je graag laten zien waar ik heb gewoond. Nou, gefeliciteerd.” Om nog eens te herhalen: “Wie geeft er nou een kind van vijf een weekendje Parijs?”

Miss Cartier

Matthijs is overigens niet alleen bekend als ‘de broer van’, maar ook als dragqueen Miss Cartier. Hij dook op in het afgelopen seizoen van Make Up You Mind, waar hij plaats mocht nemen in de dragjury. Enne, volgens de presentatrice doet hij ook wel vaker out of the box-activiteiten met zijn nichtje. “Toen we nog in Vinkeveen woonden ging hij met haar wandelen, dan kreeg ik ineens foto’s en zaten ze samen in de kerk. Dan was hij gewoon een kerk binnengelopen met haar en gingen ze samen een dienst meemaken met haar.” We twijfelen er niet aan dat Zara-Lizzy en haar oom ook in Parijs een hele leuke tijd gaan beleven!

Bron: Geuze & Gorgels, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws