Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: de eerste beelden van Geuze & Gorgels: Geen Controle

We can't wait!

Volgende week is het finally zover: dan gaat het nieuwe programma van Monica Geuze en Kaj Gorgels van start. De twee verlaten hun vertrouwde podcaststudio en trekken Europa in. Goed nieuws voor iedereen die niet kan wachten, want Videoland heeft de eerste beelden van Geuze & Gorgels: Geen Controle vandaag gedeeld.

Geuze & Gorgels: Geen Controle

In maart dit jaar maakte Videoland samen met Monica en Kaj bekend dat ze ‘eindelijk uit de podcaststudio gaan’ en een programma gaan maken waarin fans en volgers mogen bepalen waar de twee besties naartoe gaan. Fans waren natuurlijk meteen laaiend enthousiast, just like us, en zonden massaal ideeën in waaruit het programma: Geuze & Gorgels: Geen Controle is ontstaan.

"Monica en Kaj worden op pad gestuurd voor een leuk, zwaar en vooral onvergetelijk avontuur. De twee beste vrienden zijn tijdens de roadtrip de leiding volledig kwijt en komen langs de meest verrassende plekken. Ze hebben geen idee wat hen te wachten staat en letterlijk alles wordt voor ze besloten", deelt Videoland. "Er is echter één ding wat zeker is: de rit zal onverwachte wendingen krijgen. Hoe zullen Monica en Kaj omgaan met deze grote verandering in hun dagelijks leven: het hebben van geen controle?"

Eerste beelden

"De kijkers zullen getuigen zijn van hoe Monica en Kaj op pad worden gestuurd en afhankelijk zijn van de opdrachten die hun trouwe volgers aan ze geven. Gemakkelijk voor de twee beste vrienden wordt het niet, want al hun luxe wordt overboord gegooid en hun grootste angsten worden aangewakkerd." Wat ze zoal gaan beleven? "Van het regisseren van een pornofilm tot elkaar tatoeëren in Boedapest. Alles is mogelijk." Wij kunnen niet wachten tot we de afleveringen kunnen bingen. Enne, Videoland snapt dat! Daarom heeft de streamingsdienst alvast de eerste beelden gedeeld op Instagram.

Vanaf 9 augustus

Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten tot de eerste aflevering op Videoland verschijnt. Vanaf 9 augustus is de serie Geuze & Gorgels: Geen Controle namelijk exclusief te zien op de streamingdienst. We can't wait!

Bron: Videoland | Beeld: Jasper Rens van Es