Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ben jij een Weegschaal? Dan is vandaag je lucky day

Oeh la la!

Is jouw sterrenbeeld WeegschaalLucky you! Vandaag, vrijdag 28 juli, is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Vissen? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Weegschaal: 23 september t/m 22 oktober

Je kunt je deze zomer soms een tikkeltje verloren voelen, zeker wanneer je vrij bent en vrienden en familie op vakantie zijn. Ook collega’s kun je soms erg missen. Zak niet weg in deze emoties, dat is jammer. Zorg voor toffe afleiding in de vorm van een dagje weg, shoppen of een bezoekje aan een vriendin die wel nog in het land is. Let verder een beetje op je financiën, de kans is groot dat je regelmatig je budget uit het oog verliest.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Sweet Magnolias (Netflix)