Ahw: deze sterrenbeelden hebben de beste band met hun moeder

Zo moeder, zo dochter!

De band met jouw moeder is in de meeste gevallen natuurlijk ontzettend speciaal. Maar sommige moeders en dochters hebben een nét iets sterkere band met elkaar dan anderen. En guess what? Het staat gewoon in de sterren geschreven! De volgende sterrenbeeldcombinaties hebben de beste moeder-dochter band.

Schorpioen – Steenbok

Een schorpioen als moeder weet een goede balans te creëren tussen ondersteunen en vrijlaten. Opvoeden betekent immers ook dat je op je kinderen durft te vertrouwen. Zélfs als dat betekent dat je ze af en toe op hun plaat moet zien gaan. Steenbokken zijn groot fan van voorspelbaarheid en regelmaat en hebben een wat serieuze inborst. Een Schorpioen weet hier goed mee om te gaan.

Kreeft – Kreeft

Kreeften onder elkaar kunnen het altijd goed vinden. Jullie zijn niet altijd even outgoing, maar juist daarom gaan jullie goed samen. Twee introverten bij elkaar weten immers precies wat ze aan elkaar hebben. Daarom zijn jullie naast moeder en dochter ook goede vriendinnen.

Leeuw – Waterman

Het tegenovergestelde van het Kreeftenduo? Dat zijn een Leeuw en Waterman. Jullie zijn ondernemend, enthousiast en echte durfals. Leeuwen zijn bovendien geboren leiders en gaan voor hun kids door het vuur. Dat je dochter óók een beetje een excentriek en vurig is, vind je dan ook alleen maar leuk. Samen ligt de wereld aan jullie voeten!

Bron: Dingen voor Vrouwen, Ze | Beeld: Ginny & Georgia (Netflix)

Laatste nieuws