Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verdrietig nieuws: Vivian Hoorn en vriend Rien uit elkaar

'Deze pijn, ik was de intensiteit ervan vergeten'

Nederlandse galapremiere Disney-klassieker Lion King

Vivian Hoorn heeft gisteravond treurig nieuws op haar Instagram gedeeld. Zij en haar vriend Rien Welsink hebben namelijk besloten om een punt achter hun relatie te zetten.

Uit elkaar

Vivian en Rien waren een behoorlijke tijd samen en woonden samen in een prachtig stulpje op Ibiza. Helaas is er toch een einde gekomen aan het sprookje tussen de twee en legt Vivian op Instagram uit hoe het nu met haar gaat.

"Na jaren van liefde besloten we uit elkaar te gaan. Voor iedereen die te maken heeft met een break up: we zitten hier samen in", schrijft ze in het bericht op Instagram. "Deze pijn, ik was de intensiteit ervan vergeten. Ik ben de laatste tijd door zoveel emoties gegaan", vervolgt Vivian. "En ook al is het voor het beste, het doet pijn."

Nieuw hoofdstuk

Vivian vertelt dat er een nieuw hoofdstuk voor haar is begonnen. "Op het moment dat ik weer in Amsterdam landde, wist ik dat een nieuw leven begon. Een gevoel van paniek begon op het moment dat ik het vliegtuig verliet. Ik kon mijn adem en tranen niet bedwingen. Maar ik wist meteen dat dit het eerste hoofdstuk van mijn nieuwe boek zou zijn. Mijn nieuwe leven", legt ze uit. "Dus ik duwde mijn schouders naar achteren, rechtte mijn ruggengraat, kin omhoog en ontspande mijn gezicht. Ik luisterde naar mijn favoriete liedje en liep mijn nieuwe leven in."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn)

Sterke vrouw

"De tranen van verdriet en angst begonnen te stromen in tranen van vreugde. Ik voelde me trots omdat ik zo goed met dit moment omging. Ik wist dat ik door de jaren heen was uitgegroeid tot een sterke vrouw. En ik glimlachte omdat ik me realiseerde dat ik dit kan. In mijn eentje. Dit zijn slechts de allereerste pagina's van een nieuw boek. En het wordt een prachtig boek", aldus Vivian. You go, Vivian!

Bron & Beeld: Instagram @vivianhoorn, NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20190715 - Nederlandse galapremiere Disney-klassieker Lion King, bij pathe Tuschinski. Op de foto: Isaya Elais, Rianne Meijer, Vivian Hoorn