Om bij weg te dromen: zo heeft Vivian Hoorn haar huis op Ibiza ingericht

Wauw!

Als iemand oog voor detail heeft, is het Vivian Hoorn wel. Als Creative Director weet ze haar Instagramvolgers altijd te trakteren op de mooiste foto’s. Het verbaast ons dan ook niks dat haar interieur een waar Pinterest-paradijs is. In samenwerking met Westwing heeft Vivian haar appartement op Ibiza ingericht, en dit is het resultaat:

Ibiza

Vivian woont tegenwoordig niet alleen in Nederland. Zo heeft ze ook een prachtig optrekje op Ibiza, waar ze samen met haar vriend Rien en huisdieren woont. “Iets in ons interieur dat helemaal Ibiza-style is? Het gebruik van alle keramieken potten. We hebben heel veel potten in huis en die komen allemaal van het eiland”, vertelt Vivian Hoorn.

Het huis en het terras van Vivian en Rien zijn ingericht met zachte kleuren, veel natuurlijke materialen en hier en daar een donker accent. Een van die donkere accenten is het prachtige Louis-dressoir uit de Westwing Collection. In combinatie met de verschillende keramieken vazen krijgt het statement-item een extra chique touch in Vivians Ibiza home. Wij zijn fan!

Dressoir Louis by Westwing Collection

Westwing x Vivian Hoorn

“Als ik aan Westwing denk, denk ik aan heel veel lichte kleuren en dat zie je ook terug in mijn interieur”, vertelt Vivian. De stijl van de nieuwste Westwing Collection-items zijn dan ook een perfecte match voor het interieur van Vivians appartement. Voor de inrichting van haar woning kreeg Vivian niet alleen hulp van Westwing, maar ook van haar vriendin Noëlle Baartmans, die werkzaam is als interieurstylist.

Chic klassiek

We worden tegenwoordig niet alleen geïnspireerd door woonbladen, programma’s of Pinterest maar ook door the Gram. Het huis van Vivian is behoorlijk Instagrammable en zorgt voor genoeg inspiratie. Haar stijl? Chic, klassiek en een tikkie artistiek. Niet gek, aangezien ze zelf een creatieve duizendpoot en fotograaf is. Een paar van haar werken zijn dan ook terug te vinden in het interieur.

“Ik denk dat mijn interieur chic, klassiek, een beetje artistiek en toch wel heel eigen is. Met vintage objecten in combinatie met items van Westwing, en eigen kunst of eigen fotografie. Je zou het kunnen ‘copy pasten’, maar we hebben genoeg dingetjes die je nergens kunt vinden, omdat ik ze van over heel de wereld heb meegenomen”, vertelt Vivian over haar interieur.

Buiten area

Ook het terras van Vivian en Rien heeft de typische Ibiza-vibe. Het is knus, met lichte accenten en wederom veel keramiek. “De combinatie van de meer chique, stijlvolle stoelen met de houten stoelen; daar ben ik heel trots op. Het is gewoon een heel cozy hoekje geworden.”

Slaapkamer

De slaapkamer van Vivian en Rien is clean met lichte accenten, en de nodige kastruimte. “Mijn slaapkamer moet als een soort van hotelletje aanvoelen”, vindt Vivian. En met het grote, comfortabele bed dat het stel heeft, moet dat wel lukken.

 

Vivians appartement heeft een inrichting die perfect bij haar past. “De sfeer hier zorgt voor meer creativiteit en gezelligheid.” En hoewel Vivians huis er picobello uitziet, is dat niet altijd zo. “Hoe ik het huis schoonhoud? Dat is echt onmogelijk. Wit met huisdieren is niet de beste match, dus ik ben vaak aan het schoonmaken.” Ach, niet alles kan perfect zijn.

Beeld: Westwing

Laatste nieuws