Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTB's Cynthia over afwezigheid reünie: 'Had ruzie met de productie'

'Ik was wel onderweg, maar toen ben ik omgedraaid'

Cynthia was een van de spraakmakers in het meest recente seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch. Zo kwam ze binnen met een bang, maakte ze ruzies met de anderen en creëerde ze een hele-boel drama. Oh my! Maar wat vond ze realityster eigenlijk zelf van haar deelname? In een nieuwe YouTube-video van Nick Eshuis praat ze er openhartig over.

Afwezigheid tijdens reünie

Als Nick aan Cynthia vraagt of ze ook bang was om de groep weer onder ogen te komen tijdens de reünie, legt de brunette zelf uit waarom ze uiteindelijk niet is komen opdagen. "Dat komt omdat ik ruzie had gehad met de productie. Ik ben daar niet gekomen omdat ik een akkefietje heb gehad, maar niet met de kandidaten. Ik was wel onderweg, maar toen ben ik omgedraaid omdat ik aan de telefoon allemaal gezeik kreeg dat ik daar moest zitten."

Als Nick haar dan vraagt of de andere kandidaten boos op haar waren omdat ze er niet was, is ze meteen duidelijk: "Nee." Ook kaart Nick aan dat Giorgina haar nagels eraf had gehaald voor de reünie omdat de geruchten gingen dat ze zich had voorbereid op een heftige reünie met Cynthia. "Dat is niet waar", zegt Cynthia dan. "Ik had haar gesproken, en ze deed eigenlijk heel normaal."

Plasincident

Ook het 'plasincident' komt even ter sprake in de video. Zo vertelt Cynthia dat ze eerst niet besefte dat Ellen een beker met plas over haar heen had gegooid. "Ik voelde ineens warme sh*t over me heen. Ik moest het echt even beseffen." Maar toen ze eenmaal door had dat het plas was, werd ze heel erg boos. "Ik werd zó gek."

Cynthia zag dan ook het meest op tegen deze fragmenten. "Ik vond dat zo'n grote disrespect. En toen was ik bang dat ik een naampje zou krijgen. Maar het valt mee." Ook Nick vond het bijzonder dat het plasincident niet zoveel aandacht kreeg, maar ook daar heeft Cynthia een goede uitleg voor. "Ellen wilde het graag klein houden en ik ook." Ook vertelt ze dat ze terug is gegaan naar de productie om de beelden te bekijken. "Toen mocht ik zelf bepalen. Dus ik heb wel aangegeven dat ik het zo klein mogelijk wilde houden." Aha!

Bron: YouTube Nick Eshuis | Beeld: Videostill YouTube Nick Eshuis