Nieuwe deelnemer maakt heftige entree in Ex on the Beach-villa

Er staat haar een onaangename verrassing te wachten...

Vorige week maakte Cynthia haar entree in Ex on the Beach: Double Dutch. Het extraatje maakte meteen een heftige entree en vloog de originals (letterlijk) in de haren. In de nieuwste aflevering komt Cynthia binnen in de villa, waar ze allesbehalve vriendelijk ontvangen wordt.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch.

Heftige ruzie

In de aflevering van vorige week zagen we hoe extraatje Cynthia haar entree maakte in EOTB. Het ging er meteen heftig aan toe, waardoor er onderling direct conflicten ontstonden. Het duurde namelijk nog geen minuut voordat ze Ellen beledigde met nare opmerkingen over haar lichaam. Dit liep zo uit de hand, dat er een heftige ruzie ontstond. Giorgina nam het op voor Ellen en ging op de vuist met de nieuwkomer, waarbij Cynthia de extensions van Giorgina eruit trok. En als je dacht dat dit het was, think again. In de nieuwste aflevering gaat de ruzie gewoon door en gooit het extraatje er zelfs nog een schepje bovenop wanneer ze in de villa aankomt. Daar staat haar dan ook een onaangename verrassing te wachten…

Onaangename verrassing

Cynthia werd niet bepaald met open armen ontvangen in de villa. Door haar gedrag is er niemand meer die de nieuwkomer een rondleiding wil geven. Dat houdt haar echter niet tegen, want ze gaat gewoon zelf op verkenning in het huis. Ondertussen besluiten de andere ladies wraak te nemen, door haar matras in het water te gooien. Het extraatje wil daarom de kleding en koffers van de meiden nat maken. Ellen is haar echter voor en gooit een glas urine in het gezicht van Cynthia.

Extra power

Genoeg drama voor een aflevering? No way! Cynthia had namelijk ook nog een extra power. Zij mocht een koppel naar de Love Mansion sturen. In eerste instantie koos ze voor Cinta en Joey, maar dit viel niet goed bij Megan. Zij werd woest omdat ze stiekem toch wel wat gevoelens heeft voor Joey. Cynthia besluit dit keer toch om haar keuze bij te stellen en stuurt Megan met Joey op pad. Op naar volgende week!

Bron: Ex on the Beach, Girlscene | Beeld: MTV

Laatste nieuws