Win: 1x een overnachting voor 2 personen bij The Church in Arnhem

Doe mee en maak kans op deze heerlijke overnachting.

Zin om even lekker weg te gaan deze zomer? Snappen we! Wij tippen in de nieuwste Grazia dan ook de leukste hotels van deze zomer, perfect voor jouw getaway in eigen land. Enne, dat is nog niet alles. We mogen ook drie hotelovernachtingen weggeven, waaronder een overnachting bij The Church in Arnhem.

The Church

Midden in het Mode kwartier van Arnhem vind je hotel-restaurant The Church. Ooit was dit een Lutherse kerk, maar inmiddels is deze hidden gem omgetoverd tot een boetiekhotel waar je goddelijk kunt slapen, eten en drinken. Zwevende hotelkamers, monumentale kroonluchters, glas-in-loodraampartijen, een bizar groot orgel en een luxe lounge & cocktailbar en een geweldig restaurant waar je kunt kiezen uit een zes-, negen of twaalfgangenmenu. Juist, dat wordt rollend dat heerlijk zachte bed induiken. Perfect voor een romantische getaway!

The Church

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om bij The Church te overnachten? Snappen we! We mogen daarom 1x een overnachting voor 2 personen weggeven. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze actie loopt tot en met 15 augustus 2023. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. Let op: de datum voor de overnachting is afhankelijk van beschikbaarheid.

Laatste nieuws