Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

6x fijne overnachtingen in Nederland

Wauw!

Of je nou al vakantieplannen hebt of nog niks op de planning hebt staan: inspiratie opdoen voor fijne overnachtingen is altijd leuk. Daarom hebben we een paar leuke overnachtingen voor je op een rijtje gezet!

1. nhow Amsterdam Rai

Heb je een vroege vlucht op de planning staan op Schiphol? Dan is een overnachting in een hotel in de buurt van het vliegveld wel zo fijn. Bij nhow Amsterdam RAI komen kunst, design, gastronomy en cultuur samen. Zoals de naam al doet vermoeden zit het hotel naast het treinstation Amsterdam Rai, waardoor je binnen no time op Schiphol bent. Het hotel sfeervolle kamers, junior suites, penthouse suites en pawtastic pet rooms, waardoor er voor ieder wat wils is. Ook dineren is bij nhow een feestje. Het restaurant van het hotel bevindt zich op de zeventiende verdieping waardoor je kunt genieten van heerlijk eten en een prachtig uitzicht.

2. HUP

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door HUP (@huphotel)

Ben je op zoek naar een staycation die net even wat anders is? HUP to the rescue. Dit hotel is te omschrijven als een van de sportiefste hotels van Nederland met een leuke sportclub. Wat je hier zoal kunt doen? Fitnessen, tennissen, voetballen, golfen, basketballen fietsen en zelfs bowlen. Ook kun je bij HUP groepslessen volgen als yoga, zumba, active aqua, buikspierkwartier, pilates en nog veel meer!

3. blooming hotel

Zin om helemaal tot rust te komen in de natuur? Dan tippen we je graag het blooming hotel in Bergen. Hier wacht je elke ochtend een royaal ontbijt en daarna kun je genieten van een lekkere duik in het binnenzwembad, een fijne massage, een rustgevende yogasessie op het strand of een heerlijke wandeling in het bos. Klinkt goed!

4. Cuber Suites

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Cuber (@cubersuites)

Op zoek naar een fijne overnachting op de Veluwe? Kijk dan eens naar een van de Cuber Suites. In deze luxe outdoor suites word je wakker tussen de bomen, heb je je eigen privé terras en kun je meteen het bos induiken voor een wandeling. Ook zijn er Cuber Suites met een eigen hottub én sauna!

5. Canal House

Juist op zoek naar een shop staycation? Dan bevindt het Canal House in Amsterdam zich voor jou op de perfecte locatie. Dit boetiekhotel ligt namelijk aan de Keizersgracht en daarbij in het hart van de leuke Negen Straatjes. Zodra je het hotel uitstapt, kun je dus meteen beginnen met je shopsessie. Dat het hotel midden in het centrum van de stad ligt, betekent echter niet dat je er niet tot rust kunt komen. Zo heeft het hotel heel comfortabele bedden en een rustige, groene hoteltuin. Heerlijk!

6. Zeeuwse oase

Overnachten in een luxe tiny house dat ook nog eens duurzaam is. Daar worden we blij van. Bij de Zeeuwse Oase vind je diverse tiny houses die eco-friendly, duurzaam en vrijstaand zijn. Ontzettend leuk voor een romantisch weekendje weg!

Beeld: Booming hotel