Enorm verdrietig nieuws voor Billie Eilish: ‘Ik zal je voor altijd missen’

'Dit is een hele zware dag'

Het is een zwarte dag voor Billie Eilish en haar familie. Op Instagram deelt de 21-jarige zangeres dat ze na vijftien mooie jaren afscheid heeft moeten nemen van haar hondje Pepper.

Zware dag

“Pepper, mijn beste vriendin voor het leven. Ik zal je ooit weer zien lieve meid. Je hebt het 15 jaar uitgehouden, jij beast”, begint Billie haar bericht op Instagram gevolgd door een reeks té lieve foto’s van het beestje. “Ik hou van je, rust zacht mama. Ik zal je voor altijd missen.🫀 Dit is een hele zware dag.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BILLIE EILISH (@billieeilish)

Hart onder de riem

Vrienden en volgers spreken hun medeleven uit voor de 21-jarige zangeres en steken haar een hart onder de riem. “Het spijt me Billie ):”, schrijft iemand onder het bericht. “Ze heeft zo’n geluk gehad dat ze zoveel liefde heeft gekregen van jou en je familie❤️ Ik stuur jullie allemaal zoveel liefde”, reageert iemand anders. Anderen reageren met: “Pepper gaat de mooiste zonsondergangen maken<3”, “Ik voel je pijn xxx” en “Het spijt me🥺 Ik hoop dat je je snel beter voelt.💖”

Suïcidale gedachten

Billie Eilish is inmiddels niet meer uit de charts weg te denken, maar daardoor zou je bijna vergeten dat de zangeres in haar jonge leventje al heeft gedealt met veel persoonlijke issues. Zo deelde Billie al eens in een interview dat ze lange tijd niet dacht dat ze ouder zou worden dan zeventien jaar. “Tussen mijn dertiende en zestiende was ik zo onzeker dat ik amper in de spiegel kon kijken”, vertelde ze in Rolling Stone. “Niets aan mijn lichaam deugde en ik was constant ongemakkelijk. Zeker op dansles, waar ik van die kleine pakjes aan moest. Vandaar die wijde kleding in het begin van mijn carrière. Dat was een security blanket.”

Naarmate Billie steeds bekender werd en dus ook steeds meer een rolmodel werd, besloot ze openheid te geven over haar depressies. Zo bedankte ze bij de Grammy’s van 2020 haar twee beste vrienden, ‘for keeping me alive’. Het publiek met alle A-listers lachte, net als Billie, zij het als een boerinnetje met kiespijn. Later zou ze toegeven dat ze zichzelf enkele jaren daarvoor sneed en rondliep met suïcidale gedachten: “Ik wil niet heel duister doen, maar ik dacht lange tijd dat ik niet ouder zou worden dan zeventien.”

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld, Instagram 

Laatste nieuws