Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! Tiende seizoen Love Island UK is vanaf nu te zien op Videoland

Berichtje!

Kun jij ook geen genoeg krijgen van Love Island? Snappen we. Gelukkig heeft Videoland héél goed nieuws voor liefhebbers van het datingprogramma. Het tiende seizoen van Love Island UK is namelijk nu te zien via de streamingdienst.

Love Island UK

We kunnen vanaf nu elke werkdag om 20:00 uur genieten van een nieuwe aflevering van het tiende seizoen van Love Island UK. Voor de nieuwe reeks hebben de makers weer enkele knappe Britse gezichten opgetrommeld. Zo hopen Ruchee Gurung, Tyrique Hyde, Molly Marsh, George Fensom, Catherine Agbaje, Mehdi Edno, Ella Thomas, Mitchel Taylor, Jess Harding en André Furtado in de villa de liefde van hun leven te ontmoeten.

Enkele wendingen

De makers hebben al verklapt dat we dit seizoen getrakteerd zullen worden op 'enkele wendingen'. En dat begint al bij binnenkomst van de deelnemers. Voor het eerst in de geschiedenis van de show zullen namelijk de vrouwelijke en mannelijke eilandbewoners tegelijkertijd de prachtige villa in Mallorca betreden. Voorgaande jaren waren het altijd de meisjes die als eerste arriveerden en een fles bubbels open knalden, voordat ze gezelschap kregen van de jongens. Exciting!

Zelf een Islander worden

Zelf deel uitmaken van zo'n fantastisch avontuur? Goed nieuws: je favo datingprogramma Love Island is voor onze eigen versie op zoek naar nieuwe islanders – zowel uit Nederland, als België. Zie jij jezelf al flaneren in je bikini in een zonovergoten villa? Kun jij niet wachten om een keuze te maken uit een giga hoeveelheid knappe singles? En ben je wel te porren voor een vakantie vol datevermaak? Geef je dan nu op!

Bron: Instagram @Videolandonline @Loveislandnl, Glamour UK | Beeld: Videoland, Love Island UK