Kim Kardashian voelde zich ‘heel schuldig’ tegenover Pete Davidson

Volgens de Kardashian-telg zou haar ex-vriend zelfs naar traumatherapie zijn geweest.

De relatie én break-up tussen Kim Kardashian en Pete Davidson was een tijdje geleden wereldnieuws. Toch was het altijd een raadsel wat er nou precies is gebeurd tussen de twee. Wel was het duidelijk dat Kanye West niks van de relatie moest weten, en het leven van de ex-lovebirds zuur probeerde te maken. Nu, in het nieuwe seizoen van The Kardashians, vertelt Kim ein-de-lijk wat er is gebeurd.

Traumatherapie

Het nieuwe seizoen van The Kardashians is finally van start gegaan en het begint gelijk met de nodige juice. Zo neemt Kim in de eerste aflevering meteen de tijd om te praten over haar relatie met ex-vriend Pete Davidson. Ze voelde zich met name erg schuldig tegenover Pete, die na de openbare intimidatie van Kanye naar traumatherapie moest.

Kanye

En over haar ex-man Kanye heeft ze ook haar woordje klaarstaan. “Hij kijkt zo neer op mij vanwege mijn sex tape en brengt het overal naar buiten. Bedankt dat je (Kanye, red.) de mensen er weer aan herinnert. Al zijn streken zullen op een dag schadelijker zijn voor de kinderen dan mijn tape ooit zal zijn.” Ai!

Ook helpt ze meteen de roddel over haar en rapper Drake de wereld uit, die tevens ook vanuit Kanye kwam. “Hij was degene die het gerucht startte dat ik een affaire met Drake zou hebben. Ons hele huwelijk beschuldigde hij me daar publiekelijk van. Ik kan echt niet bevatten hoe hij kan denken dat ik hem (Drake, red.) bescherm”, aldus Kim. Wow! Juicy

Bron: NSMBL | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws