Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: EOTB-Dion en Destiny delen zeer verdrietig nieuws

'Dat neemt niet weg dat wij super blij waren en intens gelukkig waren met onze zwangerschap'

Treurig nieuws voor EOTB-ster Dion en zijn vriendin Destiny. Nadat de twee te horen kregen dat ze een kleine spruit zouden verwachten, laten de twee in dezelfde video weten dat het met het kindje niet goed gaat en ze daarom binnenkort het kindje moeten laten weghalen.

Geen felicitaties

Dion en Destiny zijn nu al een tijdje een koppel en zijn dolgelukkig met elkaar. Zo raakte Destiny al eerder zwanger, maar kreeg ze treurig genoeg een miskraam. Des te leuker het nieuws was dat de beauty opnieuw zwanger was. Helaas stond het geluk weer niet aan hun kant, en laten Dion en Destiny – na een prachtige video van de aankondiging van de zwangerschap – weten dat het kindje 'niet goed is' en dat ze daarom ook geen felicitaties willen ontvangen.

Via JuiceChannel laten de twee weten dat ze door de complicaties binnenkort hun kindje moeten laten weghalen. "Er is iets super ergs aan de hand. Gisteren te horen gekregen dat ons kindje niet goed is en we moeten donderdag naar het ziekenhuis om het weg te laten halen 😔😔", aldus het stel. "Maar dat neemt niet weg dat wij super blij waren en intens gelukkig waren met onze zwangerschap. ❤️" Ook namens Grazia wensen wij Dion en Destiny heel veel sterkte de aankomende tijd!

Oude bekende

In een eerdere video van de twee lieten ze aan hun kijkers weten dat ze een grote kinderwens hebben. “Als alles goed loopt en blijft lopen tussen ons dan wil ik zeker een kind”, liet Dion weten. Destiny: “Als die onze ogen krijgt, ben ik wel gezegend”, blikt ze al vooruit. En denken de twee misschien ook al na over trouwen? “Misschien met jou wel… Ik wou vroeger nooit trouwen, maar voor jou maak ik misschien wel een uitzondering”, aldus Dion. “Dat hoor je nog…”, sloot hij mysterieus af. Aha!

Bron: Instagram, YouTube | Beeld: Videostill DESTINYDION