EOTBDD’s Dion en vriendin Destiny over kinderwens en trouwplannen

'Als die onze ogen krijgt, ben ik wel gezegend'

Dion deed vorig jaar mee aan Ex on the Beach: Double Dutch en kwam uit toen uit de zee gelopen als de ex van Stash. De twee beleefden destijds nog een steamy avond samen, maar een relatie tussen het tweetal zat er niet in. Inmiddels heeft Dion een andere dame gevonden met wie hij heel gelukkig mee is, namelijk Destiny. Op YouTube hebben ze een Q&A opgenomen en vertellen ze alles over hun toekomstplannen.

Relatie

De geruchtenmolen begon overuren te draaien toen Dion en Destiny steeds vaker in elkaars Instagram-stories te zien waren. En de speculaties begonnen pas écht de ronde te doen nadat Dion ook ineens in Destiny’s vlogs verscheen. En wat blijkt? De twee zijn al een tijdje dolgelukkig met elkaar en denken zelfs al na over de toekomst.

Toekomstplannen

Zo vertellen Dion en Destiny bijvoorbeeld of ze een kindje zouden willen samen. “We hebben wel een kinderwens”, vertelt Destiny, die er meteen bij vertelt dat ze het voor nu nog wel rustig aan willen doen. “Dat ligt helemaal aan hem”, vervolgt ze. Dion vult aan: “Als alles goed loopt en blijft lopen tussen ons dan wil ik zeker een kind.” Destiny: “Als die onze ogen krijgt, ben ik wel gezegend”, blikt ze al vooruit.

En denken de twee misschien ook al na over trouwen? “Misschien met jou wel… Ik wou vroeger nooit trouwen, maar voor jou maak ik misschien wel een uitzondering”, zegt Dion. “Dat hoor je nog…”, sluit hij mysterieus af. Oeh!

Ex

Naast dat we Dion dus al kennen van Ex On The Beach: Double Dutch, kunnen we Destiny – naast haar YouTube-kanaal – ook kennen als de ex van Davey Schniermanni. En ja, die kennen we dan óók weer van Ex On The Beach en natuurlijk als de (ex-)vriend van EOTBDD-ster Shani van Hoey. Dion en Davey zaten zelfs bij elkaar in hetzelfde seizoen! En om het nóg ietsjes ingewikkelder te maken, hebben Destiny en Davey samen een zoontje Eli. Aha!

Bron: YouTube | Beeld: EOTBDD

Laatste nieuws