Goed nieuws voor fans van Élite: er komt een zevende seizoen

En een personage uit eerder seizoenen komt terug!

Goed nieuws voor iedereen die fan is van de serie Élite: Netflix heeft bekendgemaakt dat er een zevende seizoen komt. Seizoen zes moet nog beginnen, maar we zijn dus al verzekerd van nog weer een hoop extra afleveringen!

Bijna…

Vanaf maart kunnen we het vijfde seizoen van Élite bekijken op Netflix. Er stond de leerlingen van Las Encinas weer van alles te wachten en we hebben op het puntje van onze stoel gezeten. We zagen een aantal nieuwe gezichten, onder andere van Alex Pastrana en Ander Puig. Natuurlijk was er weer een lekkere cliffhanger, waardoor we nu alweer een tijdje uitkijken naar het zesde seizoen. Dat is vanaf 18 november te zien, dus het duurt niet lang meer. Yes!

Terugkeer

We kunnen ons geluk niet op, want naast een zesde komt er ook een zevende seizoen van de serie. Dat heeft Netflix net bekendgemaakt. Ook hebben ze al uit de doeken gedaan dat er een geliefd en bekend personage terugkeert in dat seizoen. Exciting! De one and only Omar Shanaa gaan we namelijk terugzien op de school. Dat belooft wat! Wanneer dat seizoen van start zal gaan is helaas nog niet bekend, maar wij verheugen ons er alvast op!

Bron: Netflix Daily | Beeld: Netflix

Laatste nieuws