Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Noor Omrani onthult aan welk programma ze nog mee zou willen doen

'Geoorloofd mensen om de tuin leiden, heerlijk'

Ze is professioneel hockeyster bij HC Den Bosch en winnares van De Verraders. In de nieuwste Grazia leggen we Noor Omrani een aantal lastige dilemma's voor. Gaat ze liever op girlstrip naar Ibiza of een romantisch weekendje weg met haar vriend?

De Verraders of Wie is de Mol?

“Als ik weet dat ik een verrader mag zijn, dan kies ik honderd miljoen procent voor De Verraders. Het was superzwaar, maar vooral zo’n leuke ervaring. Ik ben gek op spelletjes en wilde van begin af aan winnen. De mannen van Kris Kross en Billy zie ik nog vaak en Nathan spreek ik regelmatig. Ik zou ook heel graag meedoen aan Wie is de Mol? maar dan wil ik natuurlijk wel de mol zijn. Geoorloofd mensen om de tuin leiden, heerlijk!”

Een leugentje om bestwil of over alles eerlijk zijn?

“Een leugentje om bestwil. Als ik bijvoorbeeld iets vergeten ben, kan ik mezelf daar goed uit lullen. Maar tegen de mensen van wie ik houd, kan ik niet liegen. Als ik dat probeer tegen mijn vriend Marcus en hij kijkt me aan, begin ik keihard te lachen.”

Girlstrip naar Ibiza of romantisch weekendje Parijs met je vriend?

“Een romantisch weekendje naar Parijs, omdat het bijna nooit kan. Doordat we maar een paar weken vakantie hebben (Marcus speelt bij Feyenoord, red.), zie ik dat als een privilege. Tijdens mijn vakantie wil ik ultiem relaxen. Over romantisch gesproken... Met Valentijnsdag had Marcus thuis een hele bios gebouwd met popcorn en allemaal lichtjes. Super cute.”

Stoppen met een gouden Olympische medaille of altijd blijven hockeyen maar nooit winnen?

“Goud op de Olympische Spelen! Dat is mijn droom. Als je dat haalt, ben je een held én is je carrière geslaagd. Wat ik daarna zal doen? Op Insta volg ik model Elle de Vries. Zij woont in New York, reist veel en doet fotoshoots voor grote merken en bedrijven. Dat lijkt mij zo’n coole baan. Presenteren en acteren lijkt mij ook leuk. Zo’n rol als Blair in Gossip Girl of Tokio in La Casa de Papel, hoe vet is dat?”

In de nieuwste Grazia beantwoord Noor Omrani nog meer dilemma's. Nu in de winkel! 

Tekst: Rosa Lee Szarzynski | Beeld: Eigen beeld