Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw: Rolf Sanchez deelt indrukwekkende transformatie op Instagram

'Ben op een hele andere manier gaan trainen'

Let's be honest: Rolf Sanchez zag er altijd al goed uit. Toch heeft de vrolijke zanger de afgelopen tijd keihard aan zichzelf gewerkt, zowel mentaal als fysiek, en met resultaat! Op Instagram deelt hij vol trots een before en after van zijn transformatie.

Succesvol

Rolf Sanchez timmert hard aan de weg. Hij is niet meer weg te denken uit de hitlijsten en mag zichzelf een van de meest succesvolle Latin-zangers van ons land noemen. Iedereen zingt (en danst – thanks to TikTok) hits als Más Más Más, Increíble en Te Amaré volop mee. En hoewel het Rolf alleen maar voor de wind lijkt te gaan, laat de zanger op Instagram weten dat hij de afgelopen maanden niet helemaal goed in zijn vel zat.

Transforamtie

"4,5 maand geleden zat ik er niet helemaal lekker in, zowel mentaal als fysiek", deelt Rolf in zijn Instagram Stories. Daarom besloot hij actie te ondernemen. "Toen begon ik m'n slaap, mind en adem echt als prioriteit te nemen", deelt de zanger. "Ben op een hele andere manier gaan trainen, op een holistische manier, samen met @jordiwille", legt hij uit. "Dankbaar." Enne, het resultaat mag er zeker zijn! In zijn stories deelt hij een before en after, waarop te zien is hoe afgetraind hij nu is. Looking good, Rolf!

Beeld: Instagram @rolfsanchez

Uit elkaar

Rolf heeft een verdrietige tijd achter de rug, nadat zijn relatie met Sophia Mason tot een einde kwam. "We vinden het nog moeilijk om er woorden aan te geven, maar willen jullie via deze weg laten weten dat wij inderdaad niet meer samen zijn”, deelde de zanger in mei. “We zijn heel erg liefdevol uit elkaar gegaan en hopen dan ook dat jullie onze privacy respecteren. We hopen dat jullie ons de rust gunnen om dit een plekje te geven.”

Bron: Instagram @rolfsanchez | Beeld: NL Beeld