Wauw! Love Island-Rosa deelt geweldige transformatie

'Ik hoop hiermee anderen te inspireren, never give up', aldus de knappe blondine.

We kennen Rosa Mol allemaal als de knappe blondine die als eerste curvy girl meedeed aan het populaire programma Love Island. En hoewel ze als curvy girl het hart van menig kijker wist te winnen, deelde de blondine recent op Instagram dat ze een prach-ti-ge transformatie heeft ondergaan. Wauw!

Curvy girl

Hoewel het met de liefde niet mocht vlotten voor Rosa, keek de Haarlemse beauty toch met een succesgevoel terug op haar tijd in de villa twee jaar geleden. “Ik ben de kickstart geweest voor curvy meisjes in Love Island. Ik denk, aan alle berichtjes te zien, dat Nederland daar echt op wachtte”, vertelde ze toentertijd in een interview met Indebuurt Haarlem.

Toch voelde de knappe blondine zich twee jaar geleden niet op haar best, zo onthult ze in haar meest recente Instagram-post. Daarom vond ze het tijd om de sportschool in te duiken: en met succes!

Transformatie

De beauty deelt namelijk in haar post een before -en after foto van twee jaar geleden vs. nu. Enne: de resultaten zijn a-ma-zing! “-28 kilo. 2 jaar geleden begon ik mijn fitness journey”, begint ze blondine haar bericht. “Van 3 keer per week samen sporten naar nu meestal 5 keer in de week alleen.”

Dan bedankt ze haar personal trainer voor de ‘kans die hij haar heeft gegeven’ en vertelt ze dat ze supertrots is op het resultaat. “Het was zeker niet makkelijk, vooral als je net begint. Daarom is een routine en discipline super belangrijk.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ROSA MOL (@rosamariamol_)

Belangrijke boodschap

“Mijn doel 2 jaar geleden was om me fitter en gezonder te voelen”, gaat ze verder. Ook heeft de blondine nog een belangrijke boodschap aan haar volgers: “Ik lette niet op hoeveel kilo eraf ging maar hoe ik me hierbij voelde. Uiteindelijk is dat namelijk het belangrijkst. Nu 2 jaar later heb ik een andere levensstijl ontwikkeld met balans, genieten is namelijk belangrijk! Ik hoop hiermee anderen te inspireren, never give up” Wauw!

Bron: Instagram @rosamariamol_ | Beeld: RTL

Laatste nieuws