Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Robin Martens deelt leuk nieuws

Heel leuk!

Nederlandse premiere The Little Mermaid

Robin Martens zit in het laatste trimester van haar zwangerschap. Zij en lover Benjamin kunnen niet wachten om straks een gezinnetje van vier te vormen. Dit is echter niet de enige verandering die er aan komt in hun leven. Op Instagram deelt Robin dat het gezin gaat verhuizen.

Verhuizen

"Wij gaan verhuizen!", begint Robin haar bericht op Instagram. Ze vervolgt haar bericht met dat ze niet kan wachten om bezig te gaan met het interieur van haar nieuwe stulpje. "Ik heb zoveel zin om ons huis helemaal nieuw in te richten. 😍" Ze vraagt haar followers dan ook om leuke woonwinkeltips.

Bij de aankondiging van dit grote nieuws deelt Robin meteen een foto van haar groeiende babybelly. Looking good!

 

Zwaar

Tijdens een gender reveal party deelde Robin dat zij en Benjamin in verwachting zijn van een jongetje. Dochter Makéna wordt dus een grote zus.

Robin vertelde onlangs op Instagram hoe de zwangerschap voor haar is. "Ik ben heel dankbaar dat ik weer zwanger heb mogen worden en het blijft zo bijzonder dat er een kindje in mijn buik groeit. Het leukste van een zwangerschap vind ik dat je de baby voelt bewegen." Ook was ze openhartig over wat ze zwaar vindt. "Bij mijn tweede zwangerschap vond ik het eerste trimester met heel veel hoofdpijn heel zwaar. In het laatste trimester heb ik veel bekkenklachten, last van enorme vermoeidheid en onrustige benen." Maar ze blijft positief. "Ondanks de klachten probeer ik wel te genieten." We wensen Robin heel veel succes met de laatste loodjes van haar zwangerschap en de verhuizing.

Beeld: NL Beeld