Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yuki deelt update over Lizzy na mishandeling: ‘Flinke tik gehad’

'Je voelt je heel machteloos en gevuld met woede'

Yuki Kempees en Lizzy van der Ligt hebben een heftig weekend achter de rug. In de nacht van vrijdag op zaterdag is Lizzy mishandeld op straat in Den Haag en belandde ze met verwondingen aan haar gezicht in het ziekenhuis. Haar verloofde Yuki vertelt aan RTL Boulevard hoe het nu met Lizzy gaat.

Flinke tik

Het gaat "naar omstandigheden goed" met Lizzy, zo vertelt Yuki aan RTL Boulevard. "Lichamelijk heeft ze een flinke tik gehad, maar ook psychisch is het een tik geweest", stelt de Kris Kross Amsterdam-ster. De twee zijn momenteel samen met dochtertjes Jagger en Suki thuis, waar ze veel met elkaar praten. "We hebben het er de hele dag over, maar ik heb wel het gevoel dat ze oké is", aldus Yuki.

Machteloos

De schrik zat er flink in bij Yuki toen hij vrijdagnacht werd gebeld door Lizzy. "Ik had er nooit rekening mee gehouden dat ik zo'n telefoontje kon ontvangen", blikt hij terug. "Toen ik haar stem hoorde, merkte ik meteen: er is iets aan de hand. Ze barstte in tranen uit toen ze vertelde dat ze in elkaar was geslagen op straat." Hij was op dat moment in Amsterdam en is meteen in de auto gestapt. "Je voelt je heel machteloos en gevuld met woede. Je vraagt je de hele tijd af: in wat voor wereld zit ik?" Gelukkig is Lizzy, ondanks dat ze een flinke klap gehad heeft, nog steeds strijdbaar. "We gaan niet ons leven hierdoor laten beïnvloeden. Lizzy is een heel positief mens."

Veel steun

Direct aangifte doen was niet mogelijk, omdat de politie onderbemand is. Maandagochtend heeft het stel echter alsnog contact gehad met de politie in Den Haag. "Die hebben het nu opgepakt en proberen er sneller iets mee te doen", deelt Yuki. Verder laat hij weten dat Lizzy ontzettend veel steun krijgt en dat dit haar enorm goed doet. "Van iedereen, van mensen die hetzelfde mee hebben gemaakt tot mensen die zich oprecht zorgen maken. Die (berichten, red.) zijn heel mooi om te krijgen."

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld