Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD-Ellen legt uit waarom ze spijt heeft van deelname

'Het is een hele rollercoaster'

Ellen is één van de acht originals die dit seizoen te zien zijn in Ex on the Beach: Double Dutch. Al voordat het programma van start ging, was echter bekend dat de Vlaamse spijt heeft van haar deelname. Op Instagram legt ze nu uit waarom dat is.

Spijt

"Zoals overal al bekend is gemaakt heb ik spijt van mijn deelname", begint Ellen haar verhaal. Wat de reden is dat ze spijt heeft bleef tot nu toe een beetje onduidelijk, maar op haar Instagram Stories gaat ze er nu verder op in. "Omdat ik echt niet meer dat meisje als toen was", legt ze uit. "Dus ook voor mij komt er veel op me af, hoe ik elke keer mijn fouten terug onder mijn neus zie krijgen."

Lieve kantjes

"Ik doe echt mijn best om jullie echt al mijn goeie en lieve kantjes te tonen desondanks ik soms sukkel met mezelf", gaat Ellen verder. Ook heeft de kersverse realityster een belangrijke boodschap voor haar volgers. "Probeer niet te veel te oordelen over mensen zonder je ze echt kent en niet op basis van een programma, want het is en blijft tv", stelt ze. "Het is ook voor mij een hele rollercoaster behind the social media maar ik doe mijn best."

Beeld: Instagram @ellenofficial_

Oprecht persoon

Inmiddels zijn de eerste twee afleveringen van Ex on the Beach te zien, waarin Ellen ook flink de bloemetjes buiten zet. "Zoals jullie in afleveringen kunnen zien, ben ik speels, roep ik, huil ik, enz. Ik zal altijd reageren op basis van hoe ik dingen voel", zegt ze daarover. "Niet altijd juist, maar at least ben ik een oprecht persoon."

Bron: Instagram @ellenofficial_ | Beeld: MTV